Marvel'ın Ant-Man'i "Iron Man" şarkısını, sözlerini değiştirerek yeniden yorumladı

Paul Rudd, Robert Downey Jr.'la yaptığı atışmada Black Sabbath'ın Iron Man şarkısını yeniden yorumladı

Rudd'ın yer alacağı Ant-Man 3 filminin Avengers 5'ten önce önemli bir uğrak olacağı düşünülüyor (YouTube/AGBO)

Marvel Sinematik Evreni’nin Ant-Man’i Paul Rudd, Iron Man karakterini canlandıran Robert Downey Jr.’la atışmak için efsanevi rock grubu Black Sabbath’ın Iron Man şarkısının sözlerini değiştirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Marvel yıldızları bu yıl yönetmenler Joe ve Anthony Russo’nun AGBO Fantasy Football oyununda seçtikleri hayır kurumu adına birbirlerine karşı yarışıyor. Bu hafta Paul Rudd kendisini Robert Downey Jr.’a karşı karşıya buldu ve görünüşe göre atışmaya kendini epey adadı. 

Rudd, şarkının sözlerini değiştirmekle kalmadı bunun yanında bir müzik videosu da çekti. Videoda grubun farklı üyelerinin tamamını canlandırdığı görülen Rudd, “Daniel Jones’a sahibim, seni Patrick Mahomes’le takas edeceğim, seni seviyorum ama Ant’e kaybedeceksin” ifadelerini kullandı. Videonun sonunda Rudd, Iron Man oyuncağının kafasını kopararak ekrana atıyor. 

 

 

Videoda Paul Rudd’ın arkasında akan animasyonlarda Robert Downey Jr.’ın başı dertte görünüyor ve Rudd şarkısını söylerken arkada "Downey’i yok et" yazısı beliriyor. Rudd’ın gelecek hafta kiminle karşılaşacağı belli değilse de Downey Jr.’la karşılaşmasından galip ayrıldı. 

 

 

Downey Jr.’ın da atışma konusunda elinden geleni yaptığı görülse de Rudd’ın üstesinden gelemedi. 

Rudd’ın göz dolduran performansının ardından oyuncunun bir sonraki hafta neyle çıkageleceğini herkes merak ediyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU