Brad Pitt'in evlilik vaadiyle kendisini dolandırdığını iddia eden kadın, aktöre 100 bin dolarlık dava açtı

Pitt kısa süre önce eski eşi Angelina Jolie'yle aralarında süren velayet davasıyla gündeme gelmişti

Pitt kısa süre önce Alman model Nicole Poturalski'yle olan ilişkisiyle dikkat çekmişti (Fotoğraflar: Facebook-Kelli Dennehey Christina/AFP)

ABD’de bir kadın Brad Pitt’in kendisiyle evlilikten söz edip kur yaparak onu dolandırdığı gerekçesiyle ünlü aktöre 100 bin dolarlık dava açtı. Hollywood yıldızının avukatları kadının internetteki dolandırıcılar tarafından kandırıldığını ileri sürüyor. 

PageSix'in haberine göre ABD’nin Teksas eyaletinin Plano kentinde sağlık hizmetleri CEO’su olan Kelli Christina, mahkeme belgelerinde Katrina Kasırgası kurbanları için yeni evler inşa eden yardım kurumu Make It Right Vakfı için düzenlenen etkinliklerde aktörün 5 kez görünmesi için 40 bin dolar (yaklaşık 317 bin TL) ödediğini öne sürüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

New York Post’un gördüğü mahkeme belgelerine göre Christina ikilinin "evlilik tartışmaları" yaşayacak kadar yakın bir ilişki kurduğunu iddia ediyor. 

Öte yandan Pitt’in avukatı mahkeme belgelerinde yer alan bilgilere göre Christina’nın Hollywood yıldızı gibi davranan bir siber dolandırıcı tarafından kandırıldığını öne sürüyor. 

Oscar ödüllü oyuncunun avukatları Pitt’in Christina’yla hiçbir şekilde ilişki kurmadığını belirterek davanın düşürülmesini talep ediyor.

Christina, Pitt’in kararlaştırılan tüm etkinlikleri "daha sonra" diyerek iptal ettiğini ancak yine de katılım ücreti olan 40 bin doları aldığını ileri sürüyor. İddia edilen anlaşmaya göre Christina, Make It Right Vakfı’nın hayır işleri için para toplamak adına etkinlikler düzenleyecekti. 

Pitt, hakkındaki tüm iddiaları reddetse de Christina hukuki mücadelesini sürdürmeye kararlı olduğunu belirtiyor. 

 

Independent Türkçe, PageSix

DAHA FAZLA HABER OKU