Justin Bieber ve Hailey Baldwin, Vogue İtalya için çarpıcı pozlar verdi

Fotoğraflar çiftin evlilik yıldönümlerini kutlamalarından birkaç gün sonra geldi

Bieber kısa süre önce yayımlanan "Holy" şarkısıyla dikkatleri üstüne çekmişti (Instagram/Justin Bieber)

Kanadalı ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber ve ABD’li model Hailey Baldwin çifti birbirlerine duydukları aşkı yeni, çarpıcı fotoğraflarla sergiledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü çift, Vogue İtalya’nın Ekim sayısı için hazırlanan kapakta birlikte yatarken görülüyor. Kısa süre önce Drake ve DJ Khaled’in "Popstar" şarkısına çekilen videoda da benzer bir poz veren çift hayranlarını bir kez daha büyüledi. 

People'ın haberine göre moda dergisi Instagram hesabından yapılan paylaşımda, “Birlikteliklerini onurlandırmak için günümüzün en ikonik çiftlerinden biri olan Hailey Baldwin ve Justin Bieber’dan kapak hikayemizin kahramanları olmalarını istedik” ifadelerini kullandı. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“My heart is where my wife is” said Helmut Newton. His life devotion for his wife June Newton and their creative relationship influenced all aspects of his work. To honor their partnership we asked @HaileyBieber and @JustinBieber, one of today's most iconic celebrity couples, to be the protagonists of our cover story. Photographed by @EliRussellLinnetz and styled by @melzy917 in @YSL by @AnthonyVaccarello Discover more via link in bio. Full credits: Editor-in-Chief @EFarneti Creative director @FerdinandoVerderi Casting directors @pg_dmcasting @samuel_ellis Justin’s personal stylist @KarlaWelchstylist Text @MicheleFossi Hair @SerenaRadaelli @cloutierremix Make-Up @FrancescaTolot @cloutierremix Grooming for Justin @brittsully Manicure @KimmieKyees @thewallgroup Set design @HeathMattioli @frankreps On set @roscoproduction #aboutNewton

Vogue Italia (@vogueitalia)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Eli Russell Linnetz’in çektiği fotoğrafta, 26 yaşındaki Bieber ve 23 yaşındaki Baldwin yatakta birlikte yatarken görülüyor. Ünlü model göz alıcı siyah elbisesiyle eşine bakarken, Bieber’ın üstsüz bir şekilde objektifin aksi yönünde baktığı görülüyor. 

Fotoğraf sosyal medyada Pazartesi yayımlandı ve yayımlandığı anda da yüzlerce kullanıcının beğenisini ve yorumunu aldı.

 

 

Ünlü çiftin fotoğrafı 30 Eylül’de evlilik yıldönümlerini kutlamalarından kısa bir süre sonra paylaşıldı. 

Bieber yıldönümünü kutlamak için kendi Instagram hesabından dokunaklı düğün fotoğrafını, “nice yıldönümleri, benim tatlı ve güzel kadınım” diyerek paylaşmıştı. Baldwin ise “dünyanın en iyi düğününü yapmıştık” diyerek anılarını tazelemişti. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU