Charlize Theron: 5 yıldan fazla süredir kimseyle çıkmıyorum, hayatın getireceği oyunlara açığım

Drew Barrymore’un programına katılan ünlü Hollywood yıldızı aşk hayatına dair konuştu

Theron, The Old Guard'ın ardından oyunculuğa bir süre ara vereceğini açıklamıştı (AFP)

The Drew Barrymore Show’a katılan ünlü Hollywood yıldızı Charlize Theron, aşk hayatına dair konuştu ve 5 yıldır kimseyle birlikte olmadığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix’in The Old Guard filmiyle yeniden sevenleriyle buluşan Theron, çocukları 8 yaşındaki Jackson ve 5 yaşındaki August’ı büyütürken yalnız yaşamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Charlie’nin Melekleri (Charlie’s Angels) filmiyle büyük bir ün kazanan Drew Barrymore’un programında 45 yaşındaki Theron şu ifadeleri kullandı:

5 yıldan fazla bir süredir kimseyle çıkmadım. Arkadaşlarım, “Bir radevuya gitmelisin, bu adamla tanışmalısın’ demesine açığım.

Oscar ödüllü oyuncu yeni insanlarla tanışma fikrine açık olduğunu ve hayatının “pek çok oyunla çıkagelmesi gerektiği bir noktasında olduğunu” hissettiğini söyledi.

 

 

People'ın haberine göre Theron şunları ekledi:

Düşündüğümüz türden bir oyun değil, hayatımın gerçekten iyi olduğu türde bir oyun bu yüzden onu getirebilmek daha iyi olur çünkü daha azını kabul etmeyeceğim. Hayatıma dair dürüstçe yalnız hissetmediğimi söyleyebilirim. Çocuk sahibi olduğunuzda bu bir başka şeyin yerini alan bir şey ya da başka bir şeye daha az ilgi duymanıza neden olan bir şey değil. Önceliklerin yüksek talep gerektirdiği bir yerde olduğunu düşünüyorum, ebeveyn olmak çok fazla işi beraberinde getiriyor. Günün sonunda yatağa gittiğimde, 'Aman Tanrım bugünün farklı olmasını istemezdim' diye düşünüyorum.

Haziran’da da benzer açıklamalar yapan ünlü oyuncu evlenmeyi asla istemediğini ve evliliğin onun için önemli olmadığını söylemişti. Hayatının büyük bir kısmını çocuklarına ayırdığını belirten Theron, bunun yeni bir ilişkiye olanak tanımayacak kadar vaktini aldığını ancak yine de yalnız hissetmediğini söylemişti. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU