"Aşk üçgeni"nden yeni bilgi: Brad Pitt'in yeni sevgilisinin kocası, ünlü aktörün şaraplarını satıyor

Pitt ve Poturalski'nin kısa süre önce birlikte tatile çıkması epey dikkat çekmişti

Pitt, yeni sevgilisini Jolie'yle evlendiği şatoya götürmüştü (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Brad Pitt’in ürettiği şarapların yeni sevgilisi Nicole Poturalski’nin kocasının restoranında satıldığı ortaya çıktı. 

Kısa süre önce 56 yaşındaki oyuncunun 27 yaşındaki Alman modelle ilişkisi, medyaya yansımasıyla pek çok kişiyi şaşırtmıştı. 

Öte yandan Poturalski’nin Pitt’le ilişkisinin yanı sıra  68 yaşındaki  Roland Mary’le "açık evlilik" yaşadığının aktarılması da bomba etkisi yaratmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail’in haberine göre üçlünün hayatı yalnızca ilişki konusunda değil aynı zamanda iş hayatı açısından da çakışıyor. 

Alman restoran sahibi Mary görünüşe göre Pitt’in Château Miraval şarabını Berlin’deki meşhur Borchardt restoranında müşterilerine sunuyor. 

Restoranın mönüsünde Pitt ve Pitt’in eski eşi Angelina Jolie’nin Fransa’da birlikte satın aldıkları mülkte üretilen şarabın satıldığının görülmesi dikkat çekti. 

Pitt ve Jolie 2011’de 60 milyon dolara üzüm bağı satın almıştı. 

Ünlü oyuncu geçen ay Poturalski’yle birlikte Güney Fransa’nın Correns köyünde bulunan bağda romantik bir kaçamak yaşamıştı. 

Dövüş Kulübü (Fight Club) filminin yıldızının Poturalski’yle kocasının restoranında tanıştığı aktarılmıştı. Mary ve Poturalski’nin 8 yıldır evli olduğu ve 7 yaşında bir oğulları olduğu belirtilmişti. 

Daha önce Daily Mail’e konuşan bir kaynak Poturalski ve Mary arasındaki ilişkiye dair şunları söylemişti:

Hala evliler fakat ilişkilerini ‘açık evlilik’ diye tanımlayabilirsiniz. (Mary) birçok kez evlendi ve 5 çocuğu var. Olumsuzlukla ya da kıskançlıkla ilgilenmiyor.

Öte yandan Jolie’yle aralarındaki boşanma davası sürerken Jolie’nin Pitt’in yeni ilişkisinin onun çocuklarıyla diyaloğunu etkilemesinden endişe duyduğu belirtilmişti. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU