Leonardo DiCaprio'nun sigara içtiğini annesinden saklamak için yaptığı anlaşma ortaya çıktı

Johnny Depp de daha önce DiCaprio'nun annesinden saklandığından bahsetmişti

DiCaprio, 86. Akademi Ödülleri'ne annesiyle katılmıştı (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio’nun 1990’larda gelecek vadeden bir oyuncuyken annesinin sigara içtiğini öğrenmemesi için çok çabaladığı ortaya çıktı. 

PageSix'e konuşan fotoğrafçı Steve Eichner, 1994 bir gece DiCaprio’nun Nicolas Cage ve Dennis Hopper’la birlikte partideyken kendisiyle bir anlaşma yaptığını söyledi. 

Eichner, o sırada muhtemelen 20 yaşında olan oyuncunun fotoğrafını çekmişti. Fotoğrafçı o anı şu ifadelerle anlattı:

(Leo) yanıma geldi, omzuma dokundu ve 'Hey adamım, bana bir iyilik yapar mısın? Lütfen o fotoğrafı kullanma. Bu gece fotoğraflarımı çekebilirsin' dedi.

Eichner, neden böyle bir şey istediği sorulduğunda DiCaprio’nun, "Sigara alıyordum ve annemin sigara içtiğimi bilmesini istemiyorum" dediğini aktardı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Leonardo DiCaprio, annesi Irmelin Indenbirken’le çok yakın olmasıyla biliniyor. 

Daha önce farklı filmlerde DiCaprio'yla birlikte yer alan bir diğer Hollywood yıldızı Johnny Depp de, Eichner’in iddiasını farklı bir anısını anlatarak doğrulamıştı. 

Depp, 2016’da düzenlenen Santa Barbara Film Festivali’nde Gilbert’ın Hayalleri (What’s Eating Gilbert Grape) filminin setinde DiCaprio’nun kendisini sıkboğaz etmesine dair, “Hayır, yine annenden saklanırken sana sigaramdan bir gram vermeyeceğim Leo” dediğini söylemişti. 

Elektronik sigara kullandığı medyaya yansıyan DiCaprio’nun daha önce Robert Pattinson’ı da sigarayı bırakarak elektronik sigaraya geçmeye ikna ettiği belirtilmişti. 

Eichner'in o dönem çektiği fotoğraflarının yer aldığı kitabı 20 Ekim'de yayımlanacak. 

 

Independent Türkçe, PageSix

DAHA FAZLA HABER OKU