Johnny Depp'in set arkadaşı, aktörü şiddet iddialarına karşı savundu: O aşırı derecede utangaç biri

Depp kısa süre önce Alman model Sophie Hermann'la ilişki yaşadığına dair söylentilerle gündeme gelmişti

Depp, kısa süre önce Fantastik Canavarlar serisinin yeni filminin çekimleri nedeniyle Heard'le arasındaki davanın ertelenmesini talep etmişti (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp’in Barbarları Beklerken (Waiting for the Barbarians) filminden set arkadaşı Mark Rylance aktöre yöneltilen şiddet iddialarına dair konuştu. 

Ekim’de vizyona girmesi beklenen filmin yıldızlarından Rylance The Times’a verdiği yeni röportajında Depp’in eski Amber Heard’ün aktöre yönelttiği şiddet iddialarına dair ne düşündüğünü açıkladı. We Got This Covered'ın haberine göre Rylance şu ifadeleri kullandı:

Onun hakkındaki izlenimim çok sevgi dolu, çok duyarlı ve çok güvenilir bir insan olması yönünde. Aşırı derecede utangaç biri. Tıpkı Daniel Day-Lewis ve pek çok büyük oyuncu gibi. Filmi çektiğimiz sırada hakkındaki suçlamalar fiziksel şiddetle ilgiliydi. Suçlamaları açıkça reddetti ve ben onun reddini tamamen inandırıcı buldum. Bu hiç de onun karakterinin bir parçasıymış gibi görünmüyordu.

Rylance halihazırda en çok saygı gösterilen aktörler arasında gösteriliyor. Aktör Başlat: Ready Player One (Ready Player One), The BFG (The Big Friendly Giant), Dunkirk gini filmlerde rol aldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rylance ayrıca Casuslar Köprüsü (Bridge of Spies) filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü’nü kazanmayı başarmıştı. 

Depp’in kendisini “eşini döven biri” diye niteleyen haberin ardından mahkemeye verdiği The Sun gazetesinin yayın haklarının sahibi News Group Newspapers’la (NGN) arasındaki davanın sonucu henüz verilmiş değil ancak sonuç ne olursa olsun hem Heard hem de Depp için önemli bir dönüm noktası olacak gibi görünüyor. 

Sonucunun Eylül’de verilmesi beklenen davada Heard, Depp’in kendisine çeşitli biçimlerde şiddet uygulamakla suçlamıştı. Öte yandan Depp ise asıl şiddet görenin kendisi olduğunu ve evlilikleri henüz sonlanmadığı halde Heard’ün Tesla CEO’su Elon Musk’la ilişki yaşadığını öne sürmüştü. 

Musk hakkındaki iddiaları kesin bir dille reddetmişti. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU