Johnny Depp milyonlarca dolar için harekete geçti: "Amber Heard'ü mahvedene kadar durmayacak"

Aktrise yakın bir kaynak, “Depp’in The Sun’a açtığı davanın sonucu ne olursa olsun, Amber ikinci raunda hazırlanıyor” diye konuştu

ABD'li oyuncu Johnny Depp'in The Sun'a açtığı dava, Londra'daki Kraliyet Adalet Mahkemesi'nde görülmüştü (AFP)

Johnny Depp’in açtığı milyonlarca dolarlık yeni davada eski eşi Amber Heard’la yüzleşmeye hazırlandığı bildirildi.

Mirror.co.uk’in haberine göre Depp’in avukatları, Heard’ün çalkantılı evliliklerine dair mahkemeye yeniden delil sunmasını gerektirecek belgeler hazırlıyor.

34 yaşındaki Heard, aktörle birlikte geçirdiği üç yıl boyunca tacize ve şiddete uğradığını iddia etmiş, bu iddiaların ardından çiftin boşanma süreci sansasyonel bir hal almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

47 yaşındaki Depp, kendisine yöneltilen iddiaları reddetmiş ve kendisini “eşini döven biri” diye niteleyen tabloid gazete The Sun’a hakaret davası açmıştı.

Depp’ ayrıca, 2018’de Washington Post’ta yazdığı bir köşe yazısı nedeniyle Heard’e açtığı benzer bir davaya hazırlanıyor.

Aquaman yıldızı Heard, söz konusu yazıda isim vermemiş ama kendisini “aile içi şiddete karşı halk figürü” diye nitelemişti.

Daily Mail’e konuşan, Heard’e yakın bir kaynak, “Amber’in ekibi, onun bu kez ABD’de yeniden dava açması konusunda çok gerildi. Görünüşe göre Johnny, onu mahvetmeden durmayacak” dedi.

Depp’in The Sun’a açtığı davanın sonucu ne olursa olsun, Amber ikinci raunda hazırlanıyor. Ama Johnny, The Sun’a açtığı davayı kazanırsa, o zaman sonuna kadar gidecektir. Bu yıllarca sürebilir.

 

Independent Türkçe, Mirror.co.uk, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU