Sherlock Holmes 3: "Robert Downey Jr. filmde Johnny Depp'i de istiyor"

Depp, kısa süre önce eski eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığı yönündeki iddialarla gündeme gelmişti

Depp, kendisini şiddet uygulamakla suçlayan eski eşi Amber Heard'ün evlilikleri sona ermeden önce Elon Musk ile ilişki yaşadığını öne sürmüştü (AFP)

Iron Man rolüyle de göz dolduran Hollywood yıldızı Robert Downey Jr. uzun bir aranın ardından Sherlock Holmes rolü için yeniden hazırlanıyor ve oyuncu kadrosunda Karayip Korsanları’nın yıldızı Johnny Depp’in de yer alması muhtemel görünüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa süre önce Londra’da görülen dava kapsamında eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı yönündeki iddialarla gündeme gelen ünlü aktör Depp’in, Robert Downey Jr. ile birlikte Sherlock Holmes 3’te yer alabileceği belirtildi. 

We Got This Covered’ın haberinde, Downey Jr. eski arkadaşı Depp’i henüz açıklanmayan bir rolle Warner Bros. projesine getirdiği aktarıldı. Robert Downey Jr.’a yakın bir kaynak zor bir dönemden geçen Depp’e üzülen aktörün bir sonraki Sherlock Holmes filmi için Depp’e rol teklif ettiği belirtildi. 

National Enquirer’a konuşan kaynak, “Johnny ve Robert’ın 30 yıllık çok özel bir ilişkileri var” ifadelerini kullandı. 

Haberlere göre Robert Downey Jr., Johnny Depp’in Amber Heard ile aralarında süren dava nedeniyle kariyerinin ciddi biçimde etkilendiğini düşünüyor. Kaynak konuya dair şunları ekledi:

Robert, Johnny’nin kendisini telafi etmek için ikinci bir şansı hak ettiğini düşünüyor.

Öte yandan söylentinin şu ana kadar herhangi bir resmi kaynak tarafından doğrulanmadığının altı çizildi. Johnny Depp’te teklif edildiği belirtilen rolün ne olduğuna dair herhangi bir ipucu verilmese de hayli önemli bir rol olabileceği tahmin ediliyor. Bu açıdan Depp’in hikayede yer alan kötü karakterlerden birini canlandırması olası görünüyor. 

İkili şu ana kadar herhangi bir filmde karşılıklı yer almamıştı. Vizyona giriş tarihi ertelenen filmin yönetmen koltuğunda Dexter Fletcher yer alıyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, National Enquirer

DAHA FAZLA HABER OKU