Barlas: Binali Yıldırım bile koronavirüse yakalandığına göre durum çok ciddi

Barlas, koronavirüsün nerede tırmanıp nerede dizginleneceğinin hala belli olmadığını ifade etti

Fotoğraf: Reuters

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın koronavirüse yakalanmasını değerlendiren Sabah yazarı Mehmet Barlas, “Binali Yıldırım bile koronavirüse yakalandığına göre durum çok ciddi” başlığıyla bir yazı kaleme adı.

Yazısında, “Gündemi neresinden yakalamalı ki acaba?” diye soran Barlas, “Baksanıza, Binali Yıldırım da Erzincan seyahati ertesinde koronavirüse yakalandığı anlaşıldı. Bütün ülkede düğünler, eğlenceler ve her çeşit toplantı, kısıtlı yaşanılıyor. Bu virüsün nerede tırmanıp nerede dizginleneceği hala belli değil” ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barlas şöyle devam etti:

Aşı bulundu mu, yoksa aşı ile ilgili haberler hep balon mu belli değil. Bir karikatür vardı internette... Başkan Trump Rusların bulduğu söylenilen koronavirüs aşısından yaptırmış ve sonunda altın sarısı saçları dışında bütün görünümü ile Putin'e benzemiş.

Vücut kırgınlığı nedeniyle eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne gittiklerini ve yapılan tetkikler sonucu koronavirüs testlerinin sonucunun pozitif çıktığını belirten Yıldırım, “Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Independent Türkçe, Sabah

DAHA FAZLA HABER OKU