Beşiktaş'ın yeni transferi Montero: Bu takımın başarısı için elimden geleni yapacağım

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den transferi Francisco Montero, siyah-beyazlı takımda çıkış yakalamak istediğini belirterek, "Bu takımın başarısı için elimden geleni yapacağım, taraftarlarımız emin olsunlar" dedi

Francisco Montero / Fotoğraf: @Besiktas

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Francisco Montero, siyah-beyazlı kulübün resmi Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı takımda çıkış yakalamak istediğini söyleyen İspanyol savunma oyuncusu, şöyle konuştu:

Bana güvendikleri için kulübe teşekkür ediyorum. Çalışıp karşılığını vermek ve burada bir çıkış yakalamak istiyorum.

 

 

Topla oyunda iyi olduğunu, pozisyon alma ve agresif olmasının oyun özellikleri arasında yer aldığını dile getiren Montero, siyah-beyazlı taraftarlara şu mesajı gönderdi:

Ben bu takımın başarısı için elimden geleni yapacağım, taraftarlarımız emin olsunlar. Stada gelemiyorlar ama umarım kısa sürede onların sesini statta duyarız. İlk antrenmana çıktım, arkadaşlarımı ve hocama alışmaya çalışıyorum. Dil konusunda kendimi geliştirebileceğim kadar geliştireceğim.

Atletico Madrid altyapısından yetişen ve 2019'da ilk profesyonel sözleşmesini imzalayan Montero, geçen sezonu Deportivo La Coruna'da kiralık olarak tamamladı. 

2019-20 sezonunda İspanyol temsilcisi ile 31 maçta 2 bin 567 dakika süre alan Montero, 1 asist üretti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU