Keanu Reeves, John Wick'i ne kadar süre daha canlandıracağını açıkladı

Ünlü aktör son röportajında John Wick karakterini ne kadar süre daha canlandırabileceğini düşündüğünü açıkladı

Reeves kısa süre önce Wolverine karakterini hayatı boyunca canlandırmak istediğini ancak içinde ukde olarak kaldığını açıklamıştı (AFP)

Dünyaca ünlü aktör Keanu Reeves, John Wick karakterini daha ne kadar süre canlandırma niyetinin olduğunu açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Reeves, John Wick karakteriyle 2014’te ilk kez seyircinin karşısına çıkmasının ardından iki popüler John Wick filmi daha çekmişti. 2021’de iki filmin daha görünüşe göre arka arkaya çekilmesinin planlanması serinin daha ne kadar süreceğine dair hayranların ilgisini uyandırıyor. 

Bu açıdan John Wick, kaybettiği karısının ardından güvenli bir hayata çekilecekmiş gibi görünmüyor. 

İlk üç film Reeves’i beyaz perdede yeniden görmekten mutlu olan hayranlardan 600 milyon doların üzerinde bir meblağ toplamıştı. Serinin devamında ne olacağı tam olarak bilinmese de maceranın John Wick 4 ve 5’le devam edeceği anlaşılıyor. 

Screen Rant'in haberine göre OK! Magazine’e verdiği röportajda Reeves’e John Wick karakterini canlandırmaya daha ne kadar süre istekli olacağı sorusu yöneltildi. Reeves, merak edilen soruya şu şekilde cevap verdi:

Bacaklarım beni götürebildiği sürece. Seyirciler devam etmesini istediği sürece.

John Wick serisinin hikayesi, esasen sonsuz tane farklı alternatif barındıracak kadar basit ve belirsiz. 

Reeves devam etmeye istekli görünürken, John Wick için en büyük sorun sadece nasıl bir yaratıcı ekibin oluşturulacağı gibi görünüyor. Reeves, daha önce de rolü için çok sıkı çalıştığını söylemişti ve hikayenin devamı için de çalışmaya istekli olduğu anlaşılıyor. 

Film projelerinin yanı sıra Keanu Reeves, kendisinin de yapım sürecinde yer aldığı BRZRKR çizgi roman serisiyle de hayranlarını heyecanlandırıyor. 

Reeves’in, merakla beklenen ve Ekim’de yayımlanması planlanan çizgi romanında kendisinin sevilen internet mimi'nin (internet üzerinde anonim olarak genellikle popüler resim, video, kelime ya da cümleler şeklinde yayılan ve geniş kitlelerce manası bilinen olgulara verilen isim, ed.n.) birinin de yeniden ele alındığı anlaşılıyor. 

 

 

“Üzgün Keanu” internet mimi aktörün 2010’da çekilen fotoğrafından kaynaklanıyordu. 

Hikayesini Keanu Reeves ve Matt Kindt’in yazdığı BRZRKR’nin çizimlerini Alessandro Vitti yapıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU