Ünlü oyuncu birlikte film çekmeye dair fikrini Tom Cruise'un nasıl değiştirdiğini açıkladı

Jake Johnson, Mumya (The Mummy) filminde ilk başta yer almak istemese de fikrini Tom Cruise’un değiştirdiğini açıkladı

Cruise'un Annabelle Wallis için de filmde istisna yaptığı ortaya çıkmıştı (Dark Universe/Universal Pictures)

Ünlü aktör Jake Johnson, başrolünde Tom Cruise’un yer aldığı Mumya (The Mummy) filminde başlangıçta oynamak istemediğini ancak daha sonra Cruise’un fikrini değiştirdiğini söyledi. 

Yönetmenliğini Alex Kurtzman’ın yaptığı 2017’de vizyona giren film Universal’in 2012’den bu yana planladığı Mumya serisini yeniden başlatmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cruise filmin başrolünde, Ahmanet isimli tuzağa düşürülmüş Mısırlı prensesin mezarını ortaya çıkaran ABD Ordu görevlisi Nick Morton’ı canlandırıyor. Johnson ise Morton’ın kendisine yeni macerada eşlik eden yakın müttefiki Chris Vail’i canlandırıyor. 

Cruise gibi bir oyuncuyla çalışmak ondan daha genç oyuncular açısından bulunmaz bir fırsat gibi görünse de Johnson için durum ilk başta böyle olmadı. Johnson ilk başta Mumya’dan paçayı kurtarmak istediğini söyledi. 

Screen Rant'in haberine göre Johnson, Cruise’la çalışacağını öğrendikten sonra zorlu sahnelerin üstesinden tıpkı onun gibi gelmek zorunda kalacağından endişe duyarak projeden çekilmek istediğini belirtti. 

Fakat Johnson, Cruise’la Londra’da yüz yüze görüştükten sonra fikrinin değiştiğini şu ifadelerle açıkladı:

Çok eğlenceli bir adam ve ‘Orada rahat mısın? Yoksa bunun için dublöre ihtiyacın var mı?’ gibi şeyler söylemeye başladı. Yaklaşık 45 dakika içinde ondan gerçekten hoşlandığımı anladım ve hayranına dönüştüm.

Bunu yaptığıma sevindiğimi söylemeliyim çünkü birlikte çalışmak gerçekten zevkliydi ve gerçekten çılgın bir adam. İşimizin eğlenceli kısmı da gerçekten çılgın insanlarla çalışmak.

Finansal açıdan büyük başarı sağlayacağı düşünülen film hayal kırıklığı yaratmış ve eleştirmenlerden yeteri kadar iyi not alamamıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU