Kit Harrington, Jon Snow'un 8. sezonda aldığı büyük haberi değerlendirdi

**Game of Thrones’un 8. sezonuna dair “sürprizbozan” içerir**

"Bu haberle her şeyi bir anda yıkılıyor”

Jon Snow sonunda "bir şey biliyor."

Game of Thrones’un 8. sezonunun ilk bölümünde, Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın dertli oğlu, gerçek ebeveylerini öğrendi. Bölümün sonuna doğru Bran'in teşvikiyle Samwell Tarly, Jon'a gerçek adının Aegon Targaryen olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu bilgi ne yazık ki, Jon ve yeni sevgilisi Daenerys Targaryen’in akraba olduğu ve Jon'un Demir Taht'a oturmayı, bağlılık yemini ettiği Daenerys'ten daha çok hak ettiği anlamına geliyor.

Entertainment Weekly'e konuşan Kit Harington, karakterinin aldığı önemli haberi, Jon için “dünyadaki en üzücü şey” olarak nitelendirdi. Harington sözlerini şöyle sürdürdü:

“Jon'un zamanda geri gidip 'bana vereceğin haberi verme' deme imkanı olsa bunu yapardı. Cehaletiyle kalmayı seve seve kabul ederdi.”

Harington, Jon'un Demir Taht'ta hak sahibi olduğunu öğrenmesi konusunda da şunları söyledi:

“İşte Jon'da sevdiğim şey bu, saflığı. Taht umurunda değil. Bu lanet bilgiyi istemiyor. Bilmek istemiyor. Taht tutkusu yok. Tahtı hiçbir zaman istemedi. Dünyanın sonu yakın ama en azından bir kadına aşık ve kendini tanıyor. Sonra bu haberle her şeyi bir anda yıkılıyor.”

Samwell'i oynayan Jon Bradley ise Jon'un gerçekleri öğrendiği o an hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Jon, tanıdığı en asil insanlardan birinin adını Sam'in lekelediğini ve tüm hayatının bir yalan üzerine kurulduğunu düşünüyor. Bu haberi iyi karşılamadı. Ama bunu Sam'den öğrenmeseydi daha da kötü olurdu.”

Kavuşma sahnelerinin ağır bastığı bölüm, geçen sezon Ed Sheeran'ın göründüğü tartışmalı sahneye komik bir gönderme ve Gece Kralı'nın elinden dehşet verici bir ölüm sahnesi de içeriyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: İsmail Aydın

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU