Ringlere dönmeye hazırlanan boks efsanesi Tyson, eski UFC şampiyonu Conor McGregor'a meydan okudu

54 yaşındaki eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu Tyson ringde karşılaşması halinde eski UFC şampiyonu Conor McGregor'u yenebileceğini söyledi

1985'ten 2005'e kadar ringlerde mücadele eden eski dünya ağır sıklet şampiyonu Mike Tyson'ın kariyerinde 58 maçta 50 galibiyet, 6 mağlubiyeti bulunuyor. Tyson galibiyetlerinin 44'ünü nakavtla elde etmişti (AP)

Tüm zamanların en iyi boksörlerinden biri olarak görülen ve ringlere geri dönmeye hazırlanan ABD'li eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson'dan esprili açıklamalar geldi.

Talk show sunucusu Jimmy Fallon'ın The Tonight Show adlı programına video konferansla katılan Tyson, emekliliğine veda etmeye ne kadar istekli olduğunu bir dizİ boks efsanesi ve karma dövüş sanatı şampiyonuna meydan okuyarak gösterdi.

54 yaşındaki Tyson'ın ringde karşılaşması halinde yeneceğini söylediği sporcular arasında eski UFC tüy sıklet ve hafif sıklet şampiyonu Conor McGregor da vardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

32 yaşındaki İrlandalı eski UFC şampiyonu McGregor bu yıl kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

İkiliyi ringde dövüşürken gösteren fotomontajı ekrana yansıtarak McGregor'la olası bir karşılaşmada kimin galip geleceğini soran Fallon'a Tyson önce "Vay canına" dedi.

Fallon'ın "Bu herif (McGregor) bir çılgın" yorumu üzerine Tyson "Evet ama yine de onun k**ını tekmelerim" yanıtını verdi.

Fallon, McGregor'un karma dövüş sporcusu olduğunu hatırlatınca Tyson, "Hey boks kurallarına göre oynayacağız" diye yanıt verdi. 

Tyson 12 Eylül'de 51 yaşındaki Roy Jones Jr. ile 8 raundluk bir gösteri maçı yaparak ringlere geri dönecek.

"Frontline Battle" diye adlandırılan müsabaka hem televizyondan hem de Twitter'dan izlenebilecek.

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU