The Walking Dead'in yaratıcısı: 11. sezon Maggie ve Negan arasındaki gerilimi ele alacak

Comic-Con@Home etkinliğinde konuşan dizinin yaratıcısı Angela Kang, Maggie ve Negan arasındaki dinamiğe dair konuştu

Angela Kang kısa süre önce son sezonun final bölümünde Negan ile ilgili güzel şeylerin olacağını söylemişti (AMC)

The Walking Dead’in 11. sezonu Negan ve Maggie arasındaki dinamiği ele alacak. Uzun zamandır hayranlarını ekrana kilitleyen zombi gerilim dizisinin 11. sezonu büyük bir merakla bekleniyor ve hikayenin geri kalanında neler yaşanabileceğine dair pek çok teori öne sürülüyor. 

10. sezonun finalinin yayımlanması Kovid-19 pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Kısa süre önce 10. sezonun finalinin Ekim’de yayımlanacağı doğrulandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin en vahşi ve önemli anlarından birinde Negan, acımasızca Glenn’i öldürüyordu. Her ne kadar bu bölüm çizgi romanda yer alıyor olsa da pek çok izleyici hazırlıksız yakalanmıştı. Öte yandan Glenn’in eşi Maggie, Negan’ı yaptığı şeyden ötürü öldürmek istiyordu. Bu da Rick Negan’ın yaşamasına izin verdiğinde Maggie’nin neden sinirlendiğini açıklıyor.

Öte yandan 9. sezonda büyük oranda çizgi romandakine benzer biçimde Maggie, hayatına son vermek yerine Negan’ı öldürmekten vazgeçmişti. 

İlginç biçimde dizinin yapımcılarından Greg Nicotero Maggie’nin Negan’ı 8. sezonda öldürmesini istemişti. Maggie’nin The Walking Dead’e dönüşünün doğrulanmasıyla dizinin pek çok hayranı, Negan’ın hapisten çıktığını gördüğünde Maggie’nin nasıl tepki vereceğini merak ediyor. 

AMC’nin daha önce yayımladığı fragmanda Maggie’nin kendisine hitaben ayrılmasından bu yana gerçekleşen olayları anlatan mektubu okuduğu görülüyordu. Jesus (Tom Payne), Tara (Alanna Masterson) ve Enid’in (Katelyn Nacon) ölümleri gibi önemli olaylardan notta özel olarak bahsediliyordu. 

 

 

Screen Rant'in haberine göre Comic-Con@Home’da gerçekleştirilen The Walking Dead etkinliğinde önemli isimler ve oyuncular diziyi konuştu. Dizinin yaratıcısı Angela Kang etkinlikte şu ifadeleri kullandı: 

Negan, o yokken tüm bu diğer yolculuğun içindeydi. Fakat Maggie geldiğinde bunların hiçbirini görmemiş olacak. Bildiği tek şey geri döndüğü, Hilltop’ın yok olduğu ve hapishanede çürüdüğünü düşündüğü adamın herkesle birlikte dışarıda olduğu. Bence bu ikisinin aynı alanda nasıl bulunacaklarını bulması gerekiyor.

Maggie’nin Negan’a vereceği tepkiyi görmek dizinin pek çok hayranı için muhtemelen çok ilginç olacak. Jeffrey Dean Morgan’ın daha önce bahsettiği gibi, Negan Maggie’nin yokluğunda Judith gibi onun pek çok arkadaşının hayatını kurtardı. Eğer Maggie onunla yüzleşirse diğerleri Negan’ı savunacak mı? 

Hayranların bu iki karakter arasında yaşanacak gerilimi izlemek için muhtemelen çok fazla beklemesine gerek olmayacak. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU