The Walking Dead'in yaratıcıları merakla beklenen Rick Grimes filmine dair yeni bilgiler verdi

Robert Kirkman, yeni filmin yapım sürecine dair, “Perde arkasında tonlarca şey oluyor” diye konuştu

Rick Grimes karakterine hayat veren Lincoln, iki yıl önce yayımlanan 9. sezonda diziden ayrılmıştı (AMC)

The Walking Dead yıldızı Andrew Lincoln’ün 2018’de diziden ayrılması izleyicileri epey üzmüş ama güzel bir haber de vermişti. Lincoln’ün canlandırdığı Rick Grimes’a odaklanacak film üçlemesi çekileceği duyurulmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan o zamandan beri bekleyen hayranlar, projenin bekledikleri kadar hızlı ilerlemediğini fark etti. Şimdi ise yapımcılar, üçlemeyle ilgili yeni güncellemeler paylaştı ve ilk filmin hala hazırlık aşamasında olduğunu açıkladı.

İnternet üzerinden gerçekleşen Skybound Xpo panelinde konuşan Skybound Entertainment kurucusu David Alpert, prodüksiyon ekibinin koronavirüs pandemisi yüzünden oturup beklemek zorunda kaldığını ifade etti.

“Epey ilerledik. Yalnızca beklemek zorunda kaldığımız bir alana sıkıştık” diyen Alpert, “Şu an çekim yapamıyoruz, bu bizi geride tutan en büyük şey” ifadelerini kullandı.

Rick’in yolculuğunun bir sonraki aşamasında neler planladıklarını da hayranlarla paylaşan Alpert, sözlerine şöyle devam etti:

Çok heyecanlı şeylerimiz var, gerçekten özgün, gerçekten farklı şeyler. Devam etmek için sabırsızlanıyorum. Ama güvenli olmasını beklemek zorundayız.

Serinin yaratıcısı Robert Kirkman da konuyla ilgili görüşlerini paylaştı. “Perde arkasında tonlarca şey oluyor” diyen Kirkman, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kimsenin salgının bitmesini öylece beklediğimizi düşünmesini istemem. Şunu söylemeliyim, pandemi aslında birçok filmi daha iyi hale getirecek. Bence Rick Grimes filmleri de buna dahil. Çünkü bu projeyi iyice olgunlaştırmak için daha çok vaktimiz oldu. Emin olun ki mükemmel.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU