Elvis Presley'nin torunu 27 yaşında öldü, intihar ettiği sanılıyor

TMZ haber sitesi Rock'n' Roll efsanesi Elvis Presley'nin torunu Benjamin Keough'un intihar ettiğini duyurdu

2010 tarihli fotoğtrafta Lisa Marie Presley çocukları Riley ve Benjamin Keough ile birlikte Elvis Presley'nin 75. doğum günü için yapılan bir etkinlikte görülüyor (Reuters) 

ABD'li Rock'n' Roll efsanesi Elvis Presley'nin torunu Benjamin Keough 27 yaşında hayatını kaybetti.

Yerel medya Presley'nin şarkıcı ve söz yazarı kızı Lisa Marie Presley'nin oğlu olan Keough'un intihar ettiğinin sanıldığını duyurdu.

TMZ haber sitesi adlarını açıklamadığı polis kaynaklarına dayandırdığı haberinde dedesi gibi müzisyen olan Keough'un pazar günü Kaliforniya'nın Calabasas ilçesinde kendisini ateşli silahla vurarak intihar ettiğini yazdı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Keough, Lisa Marie Presley'nin ilk kocası Danny Keough'dan olan iki çocuğundan biriydi. Diğer çocukları 31 yaşındaki aktris Riley Keough.

Şarkıcı Michael Jackson ve aktör Nicolas Cage ile kısa süren evlilikler yapan 52 yaşındaki Lisa Marie Presley''nin dördüncü kocası yapımcı-müzisyen Michael Lockwood'dan da 11 yaşında ikiz kızları bulunuyor.

Lisa Marie Presley'nin menajeri Roger Widynowksi olay sonrası yaptığı açıklamada ayrıntı vermedi. 

Lisa Marie Presley'nin  "çok üzgün ve yıkılmış" olduğunu söyleyen menajer Widynowks, " O çocuğa tapıyordu. Hayatının aşkıydı. Kızları için güçlü kalmaya çalışıyor" dedi.

Torun Benjamin Keough ayrıca dedesi Elvis'le olan fiziksel benzerliği de dikkat çekiyordu.

Rock'n' Roll'un Kralı ya da kısaca King (Kral) diye anılan Memphis doğumlu Elvis Presley, 1977'de 42 yaşında hayatını kaybetmişti.

 

Independent Türkçe, AFP, Reuters

DAHA FAZLA HABER OKU