The Walking Dead'in yaratıcısı, son sezonun finalinde neler olacağını anlattı

Angela Kang, izleyicilerin “A Certain Doom” adlı bölümde göreceklerine dair yeni ipuçları verdi

The Walking Dead’in koronavirüs yüzünden ertelenen sezon finalinin planlanan yayın tarihi 12 Nisan’dı (AMC)

The Walking Dead hayranları, 10. sezon finalini görmek için uzun zamandır bekliyor. Sezonun geçen nisanda tamamlanması bekleniyordu ama pandeminin post prodüksiyon çalışmalarını kesintiye uğratması, AMC’nin sezon finalini ertelemesine yol açtı. 

Aradan üç ay geçmesine rağmen kanal, henüz yeni yayın tarihi açıklamadı. Ancak yürütücü yapımcısı Angela Kang, izleyicilerin “A Certain Doom” adlı bölümde göreceklerine dair yeni ipuçları verdi.

Jeffrey Dean Morgan’ın sanal talk-show’una konuk olan Kang, yayımlanan son bölümlerin üzerinden geçerek, şunları söyledi:

Açıkçası artık Prenses, Ezekiel, Eugene ve Yumiko’dan oluşan yeni bir dörtlümüz var. Ve bu yüzden bazı ilginç dönütler alacağız. Ayrıca tüm sezon takip ettiğimiz Whispererlar hikayesi... Artık Alpha yok ve Beta liderlik rolüne adım atmak zorunda. İnsanlarımızın Beta ve Whisperer’lara tavır aldığını göreceğiz.

Kang ayrıca, finalin Negan, Carol, Gabriel, Daryl ve Maggie gibi birçok karaktere de hakkını vereceğini söyledi:

Negan'la ilgili çok güzel şeyler oluyor. Carol’ı bir çeşit kefaret arayışında göreceğiz. Peder Gabriel’e dair de harika şeyler olacak. Maggie'nin dönüşünü bekliyoruz, Daryl de bazı harika işler yapacak.

Dizinin 10. sezonu en son 5 Nisan’da “The Tower’da” kalmıştı. Bölümün kapanış anlarında Beta, bir zombi sürüsünü bir dizi karakterin saklandığı terkedilmiş hastane kulesine yönlendiriyordu. Kuledekiler arasında Negan, Judith ve Peder Gabriel da vardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin yönetmenlerinden Greg Nicotero da geçen ay, merakla beklenen sezon finaline dair çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 

Yönetmen, dizinin yaratıcısı Angela Kang’i finalde çıkardığı işten dolayı kutlamış ve yeni bölümün tam da bir öncekinin kaldığı yerden devam edeceğine söz vermişti.

Bölümün neye odaklanacağına gelince Nicotero şunları söylemişti:

Çok sayıda karakterin hikayesine değinildi. Şurada, burada parça parça bilgiler edinip o perdeyi kapamak ve finalde yeni bir perde açmak istiyorsunuz. Daryl’la ilgili pek çok şeye, Negan’la, Beta’yla, Carol’la ilgili pek çok şeye değindik.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU