30. yılını doldurmaya hazırlanan kült filmin oyuncusu açıkladı: Bugün Aslında Dündü dizi oluyor

Bill Murray’ın hayat verdiği Connors’ı dizide kimin canlandıracağı henüz belli değil

2019'da düzenlenen Roma Film Festivali'nde Bill Murray, Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görülmüştü (IMDb)

30. yılını doldurmaya hazırlanan Bugün Aslında Dündü (Groundhog Day) filminin televizyona uyarlandığı açıklandı.

1993 yapımı kült filmde sigortacı Ned Ryerson karakterini canlandıran Stephen Tobolowsky, 2 Temmuz’da katıldığı bir podcast’te dizinin hazırlık aşamasında olduğunu söyledi.

Bugün Aslında Dündü dizisi hakkında konuşuluyor. Sony stüdyolarındaki dizilerden birinde çalıştığım bir yapımcı beni gördü. ‘Ah Stephen, Stephen! Bugün Aslında Dündü dizisi üzerinde çalışıyoruz. Ned’i bu dizide de canlandırabilir misin’ diye sordu. Ben de ‘Tabii ki, hiç sorun değil’ dedim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Harold Ramis‘in yönetmen koltuğunda oturduğu film, ana karakter Phil Connors’ın tek bir günü etrafında şekilleniyor. Hava durumu sunucusu Connors, çalıştığı kanal tarafından ABD’nin güneyindeki küçük bir kasabaya, geleneksel Groundhog Day şenliklerine gönderiliyor. Bunun ardından Connors, istemeyerek katıldığı etkinliğin tarihi olan 2 Şubat gününü her sabah tekrar tekrar yaşamaya başlıyor.

NME’nin haberine göre, filmde Bill Murray’nin hayat verdiği Connors’ı dizide kimin canlandıracağı henüz belli değil. Yani ünlü oyuncunun dizide yer alıp almayacağı gizemini koruyor.

Ancak hayranları Murray'i, Hayalet Avcıları’nın (Ghostbusters) 2021’de gelecek devam filmi Ghostbusters: Afterlife'da izleyebilecek.

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU