Cem Yılmaz'dan sevgilisine şiddet uyguladığı iddia edilen Ozan Güven hakkında açıklama

“Konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur"

Fotoğraf: Twitter

Komedyen Cem Yılmaz, sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla eleştirilerin hedefinde olan oyuncu arkadaşı Ozan Güven'le ilgili açıklamada bulundu. Konuya ilişkin görüşlerini dile getirmesi yönünde çok sayıda mesaj aldığını belirten Yılmaz, "Konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur" diye yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cem Yılmaz'ın Twitter'dan yaptığı açıklaması şöyle:

Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin ‘tarafı’ olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın. Sosyal medya üzerinden bu meseleyi yazmak, çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm.

Ne olmuştu?

Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz 13 Haziran’da  bir süredir birlikte olduğu ünlü oyuncu Ozan Güven’in kendisini darp ettiğini, hürriyetini kısıtladığını, ölümle tehdit ettiğini ileri sürmüştü. Olaydan sonra Bulutsuz’un şiddete uğramış halini gösteren fotoğraflar basına sızmıştı.

Ozan Güven ise bir süredir ayrılmak istediği kız arkadaşının kendisine komplo kurduğunu ileri sürerek, asıl darp edilen kişinin kendisi olduğunu iddia etmişti. Darp raporu alarak savcılıkta ifade veren Ozan Güven, Bulutsuz’un, “Seni Türkiye’ye rezil edeceğim. ‘Kadın döven adam’ diye söyleyeceğim” dediğini ileri sürerek,  ‘iftira’, ‘hakaret’, ‘tehdit’ ve ‘darp’ suçlarından cezalandırılmasını istemişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU