"Batman setinde oturmak yasaktı" diyen Anne Hathaway’e Nolan cephesinden yanıt

Nolan’ın basın sözcüsü, sette yalnızca telefon ve sigaranın yasaklandığını söyledi

Britanyalı yönetmenin merakla beklenen yeni filmi Tenet'İn son vizyon tarihi 12 Ağustos olarak belirlendi (AFP)

Christopher Nolan’ın sette sandalyeye izin vermediği iddialarına yanıt geldi. Yönetmenin basın sözcüsü, sandalyelerin hiçbir zaman yasaklanmadığını, sadece cep telefonu ve sigaraya izin verilmediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yıldızlararası (Interstaller) ve Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) filmlerinde yönetmenle birlikte çalışan Anne Hathaway, Nolan’ın sete sandalye sokmadığını ve cep telefonu kullanılmasını istemediğini söylemişti.

Kara Şövalye Yükseliyor'da Kedi Kadın (Catwoman) karakterine hayat veren ünlü oyuncu, set ortamını Hugh Jackman’a şöyle anlatmıştı.

Sette sandalyeye izin vermiyor. ‘Sandalye olursa insanlar oturur ve çalışmaz’ diyor.

 


Hathaway’in açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Nolan’ın basın sözcüsü Kelly Bush Novak, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. IndieWire’a konuşan Novak, şunları söyledi:

Nolan’ın setlerinde gerçekten yasaklanan iki şey var. Biri cep telefonu. Ancak bu yasak her zaman uygulanamıyor. Diğeri ise sigara. İşte bu, başarıyla uygulanan bir yasak.

Novak’ın aktardığına göre Hathaway’in bahsettiği, sadece yönetmene ve çevresindekilere tahsis edilen “hiyerarşik” sandalyeler.

Chris kendi sandalyesini kullanmayı tercih etmiyor. Ama sette sandalye yasağı uygulamıyor. Oyuncular ve ekip, ihtiyaç duyduklarında sık sık oturabiliyor.


Independent Türkçe, Variety, IndieWire

 

DAHA FAZLA HABER OKU