Barcelona Teknik Direktörü Setien'den Messi açıklaması: Tartışmaların ve farklılıkların olması normal

Barcelona Teknik Direktörü Setien, Messi ile aralarında sorun olduğu iddiaları hakkında, "Her zaman tartışmaların ve farklılıkların olması normaldir. Bu hep olur" dedi

Quique Setien - Lionel Messi / Fotoğraf: Reuters

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Celta Vigo ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Barcelona'da, teknik heyet ile Lionel Messi arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Arjantinli yıldızın Celta Vigo maçındaki hoşnutsuz görüntüsü hakkındaki soruları yanıtlayan teknik direktör Quique Setien, aralarında bir sorun olmadığını belirtti.

La Liga'da bu akşam oynanacak Atletico Madrid maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Setien, yardımcısı Sarabia ile Messi arasındaki soğuk tavırlarla ilgili, şu ifadeleri kullandı:

Her zaman tartışmaların ve farklılıkların olması normaldir. Bu hep olur. Ben de kolay bir oyuncu değildim. Yapmaya çalışmamız gereken şey, herkesi bazı müştereklerde buluşmaya ikna etmektir.

Messi ile aralarında sorun bulunmadığını kaydeden deneyimli teknik adam, "Aramızda iyi bir iletişim var. Celta Vigo maçındaki olaya hiç önem vermiyorum. Belli anlarda farklı fikirlerde olduğumuz doğrudur. Dün birçok konu hakkında konuştuk ama sonuç olarak ana meselemiz olan futbola odaklandık. İşleri daha iyi hale getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Barcelona'nın Celta Vigo ile oynadığı maçta verilen su molasında Katalan ekibinin teknik direktörü Quique Setien’in yardımcısı Eder Sarabia, oyunculara taktikler verdi. O sırada Messi ile de iki kez konuşmaya çalışan Sarabia’yı, Arjantinli oyuncunun görmezden gelmesi ekranlara yansıdı.

La Liga'nın 31. haftasında Celta Vigo ile 2-2 berabere kalan Barcelona, Real Madrid'in galip gelmesinin ardından zirvenin iki puan gerisinde kaldı.

Barcelona, bu akşam lig üçüncüsü Atletico Madrid'i konuk edecek. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU