Trabzonspor taraftarı 23 yıl sonra gelen galibiyeti "sosyal mesafesiz" kutladı

Trabzonsporlu taraftarlar, 23 yıl sonra deplasmanda gelen Fenerbahçe galibiyetini şehirde büyük bir coşkuyla kutladı. Sosyal mesafe kuralına uymayan ve koruyucu maske takmayan taraftarlar, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) tedbir amacıyla geçen mart ayında ertelenen futbol maçları, salgının etkisini azaltması ve normale dönüş adımları kapsamında 12 Haziran'da yeniden başlatıldı.

 

 

Salgına karşı tedbirler kapsamında seyircisiz ve birçok önlemle oynatılan maçlarda sosyal mesafe vurgusu sıkça yapılırken, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek finale yükselen Trabzonspor'un taraftarları, Trabzon sokaklarında 23 yıl sonra gelen galibiyeti coşkuyla kutlayarak bu kurala uymadı.

 

 

Trabzonspor'un rakibini deplasmanda da 3-1 mağlup ederek finale yükselmesinin ardından şehir bayram yerine döndü. 

 

 

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'un, Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmesiyle bordo-mavili taraftarlar sokaklara döküldü.

 

 

Araçlarıyla konvoy oluşturan taraftarlar meşaleler yakarak galibiyet sevincini yaşarken, adeta şampiyonluğun provasını yaptı.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal mesafe kuralını gözardı eden ve koruyucu maske takmadıkları görülen taraftarlar, sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girerken "Covid61" etiketi Türkiye gündemine yükseldi. 

Trabzonspor'un Türkiye Kupası finalindeki rakibi, yarın oynanacak Alanyaspor-Antalyaspor maçının ardından belli olacak.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU