Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, sezon sonu takımdan ayrılacağını açıkladı

Demir Grup Sivasspor'un oyuncusu Mert Hakan Yandaş, sezonun tamamlanmasının ardından takımıyla yollarını ayıracağını duyurdu

Mert Hakan Yandaş / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, ligin 27. haftasında oynadıkları Yukatel Denizlispor maçının ardından Beinsports'a açıklamalarda bulundu.

Son aylarda ismi sık sık Galatasaray'la anılan ve İstanbul ekibiyle ön protokol imzaladığı iddia edilen Yandaş, takımdaki geleceğiyle ilgili şöyle konuştu:

Sezon sonu geldiğinde ayrılacağız. Şu anda biz yerine Sivasspor'un konuşulmasını istiyorum ve bunun konuşulması lazım. Şu an her şeyi Sivasspor için yaşıyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mecnun Otyakmaz: Galatasaray'a giderlerse ayıp olur 

Mert Hakan Yandaş'ın açıklamalarının ardından TRT Spor'a konuşan kırmızı-beyazlı ekibin başkanı Mecnun Otyakmaz ise Mert Hakan ve Emre Kılınç'a teklif yapacaklarını belirterek, "Herhangi bir yere imza atmadıklarını söylediler. Mert Hakan ve Emre Kılınç'a teklifimizi yapacağız. Son birkaç ayda neler olmuş onu da anlamış olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek iki oyuncuyla ilgili sürekli kendilerine soru geldiğini aktaran Otyakmaz, "Bu konu Galatasaray'a hiç sorulmuyor. Sonunda oraya giderlerse biraz ayıp olur" ifadelerini kullandı.

Sivasspor'un bu sezonki başarısında en etkili isimlerden Emre Kılınç 22 maçta 7 gol, 4 asist, Mert Hakan Yandaş ise 26 maçta 6 gol ve 3 asistlik katkı sundu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU