Sivassporlu Emre Kılınç, gerçekleşmeyen transferi anlattı: Galatasaray o zamandan beri içimde ukde

Demir Grup Sivassporlu futbolcu Emre Kılınç, TFF 1. Lig ekibi Boluspor'da oynarken Galatasaray'a transferinin son anda gerçekleşmediğini belirterek, "Galatasaray o zamandan beri içimde ukde" dedi

Emre Kılınç / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Emre Kılınç,  Haldun Domaç'ın YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. 

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da oynadığı dönemde Galatasaray'a transferinin son anda gerçekleşmediğini belirten Emre Kılınç, "Boluspor'dayken bana 'Galatasaray ile anlaştık' dediler. Ben de 'Tabii ki' dedim. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü. Sonra 'başkan vazgeçti' dediler. Ben de 'Nasıl vazgeçti, kararı veren sizsiniz' dedim. 'Seni Gençlerbirliği'ne sattık' dediler. Kulübe Galatasaray için geldim, Gençlerbirliği'ne gidiyorum! 'Son anda pürüz çıktı' dediler. Yanlış hatırlamıyorsam paranın yanında verilecek oyuncularla ilgili pürüz çıkmıştı. Gençlerbirliği ile de ben anlaşamadım. Galatasaray o zamandan beri içimde ukde" ifadelerini kullandı.

Sözlerinin yanlış anlaşılmamasını ve bir mesaj verme niyetinde olmadığını dile getiren başarılı futbolcu, şöyle konuştu: 

O zaman Galatasaray'da Sneijder ve Drogba vardı. Onlarla antrenmana çıkmak şans. Her futbolcu yaşayamaz. 'Keşke Galatasaray'a gitseydim' dedim; yalan değil. Şu an Sivasspor'dayım. Belki o zaman gitsem şans bulamazdım. Belki de en doğru zaman şu an. 3 buçuk sezondur Süper Lig'deyim. 


"Sezon bitince buradan ayrılacağım"

Kariyer planlarıyla ilgili istediği bir kulübün olabileceğini ancak bunu açıklamanın etik anlamda doğru olmayacağını söyleyen Emre, "Sivasspor için elimden geleni yapacağım. Sezon bitince buradan ayrılacağım, sözleşmem bitiyor. Hepimizin bir çocukluk hayali var; kafasında bir takım var. İnsanların hayalleri ve planları vardır. Avrupa hayalim de var ama virüsten sonra arka planda kaldı. Eşim var, yarın bir gün çocuğumuz olacak. Yurt dışında bu şartlar altında yaşamam zor" ifadelerini kullandı. 

Şampiyonluk yarışı içerisindeki Demir Grup Sivasspor'un başarısında önemli bir etkisi olan Emre Kılınç, kırmızı-beyazlı formayla çıktığı 24 müsabakada 8 gol, 6 asistlik katkı sundu. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU