Fenerbahçeli Emre Belözoğlu: Türkiye Kupası'nda şampiyonluk istiyoruz, Süper Lig'i de inşallah Okan Buruk ile Başakşehir kazanır

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, Okan Buruk ile katıldığı canlı yayında Süper Lig'de şampiyonluk için favorisinin bir dönem formasını giydiği Medipol Başakşehir olduğunu açıkladı

Emre Belözoğlu / Fotoğraf: AA

Sezon sonunda aktif futbol hayatına Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de son vermeye hazırlanan Emre Belözoğlu, emekli olduktan sonraki hedeflerinden ve bu sezon ligin yeniden başlaması ve şampiyonluk favorisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk ile birlikte katıldığı Dugout canlı yayınında futbolu bırakmasının ardından Fenerbahçe'nin teknik ekibinde görev alacağını açıklayan Belözoğlu, "Sezonun bitimi için hedefleriniz neler" sorusunu şöyle yanıtladı:

İnşallah öncelikle herkes sağlıklı sıhhatli bir şekilde sezonu bitirsin. Bizim adımıza şampiyonluk biraz zor görünüyor. Daha gerçekçi bir hedef Türkiye Kupası... İnşallah sezon sonunda Türkiye Kupası'nı biz kazanırız. Türkiye Ligi şampiyonluğunu da inşallah Okan ağabeyli Başakşehir kazanır. Benim de en büyük isteğim bu. Bu olursa tadından yenmez. En azından bu pandemi sürecinin bizim adımıza bir nebze sezon sonunda gülmemize vesile olacak bir hikayesi olur.

2015-2019 yılları arasında Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu, sezon başında yeniden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Sarı-lacivertli formayla bu sezon Süper Lig'de 19 kez sahaya çıkan 39 yaşındaki Emre Belözoğlu, performansını 1 gol ve 4 asistle süsledi.

 

Independent Türkçe, Dugout

DAHA FAZLA HABER OKU