Berat Albayrak'tan Devlet Bahçeli'ye teşekkür mesajı

Bahçeli'nin akşam saatlerinde yaptığı Twitter paylaşımını alıntılayarak tweet atan Bakan Albayrak, "Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım" dedi

Fotoğraf: AA

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahçeli'nin akşam saatlerinde yaptığı Twitter paylaşımını alıntılayarak tweet atan Bakan Albayrak, "Tüm gayreti ile Büyük ve Güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir. Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, partisinin Genel Başkanı Semih Yalçın'ın 'erken seçim' olarak algılanan tweetlerinin ardından yaptığı paylaşımlarda Cumhur İttifakı'nın devam ettiği mesajını vererek muhalefete yüklenmiş ve "IMF heyetiyle otel lobilerinde kulis yapanlar Türkiye ekonomisine atıp tutuyorlar. Çok başarılı bulduğumuz Sayın Berat Albayrak’a verip veriştiriyorlar! İnsan da biraz edep olur, biraz erdem olur, Kemal Derviş’in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar." demişti.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU