Avatar 2’den gelen set fotoğrafları Pandora okyanuslarının nasıl yaratıldığını gözler önüne seriyor

Filmin 17 Aralık 2021’de gösterime girmesi planlanıyor

Avatar 2 setinden yayımlanan yeni fotoğraflar yönetmen James Cameron’ı bir havuzun içindeki oyuncularla çalışırken gösteriyor.

Fotoğraflar filmin sualtı sahneleri olacağı düşünülen bu anlardan bir kamera arkası kesiti sunmakla kalmıyor aynı zamanda Avatar hayranlarına göz ziyafeti yaşatacak bazı detaylar da içeriyor.

Sözkonusu yeni fotoğraflar Avatar’ın resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Fotoğraflardan birinde Cameron’ı bir havuzun çevresine inşa edilmiş bir teçhizat üzerinde otururken görüyoruz. Oyuncular ve kamera operatörleriyse havuzun içinde ve setin etrafında yönetmenin direktiflerini dinlerken görülüyor.

avatar - 1.jpg
Fotoğraflar: Avatar / Twitter

 

İkinci fotoğrafta Cameron ve havuzun içindeki oyuncuları daha yakın bir açıdan görüyoruz. Fotoğrafta havuzun içindeki oyuncuların henüz çekime başlamadan yorulmalarını engellemek için köpük deniz makarnalarının üzerinde durduğu görülüyor.

Ancak ne yazık ki havuzdaki oyuncuların kim olduğu net değil.

 

Yönetmen James Cameron’ın derin denizlere olan tutkusu biliniyor. Bu nedenle Pandora okyanuslarının filmde nasıl tasvir edileceği de merak konusu.

Screen Rant'ta yer alan habere göre Avatar 2’nin çekimleri de koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelendiğinden filmin 17 Aralık 2021’deki gösterim tarihine yetişip yetişmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak film için takvimde henüz bir değişiklik öngörülmüş değil. Serinin halkla ilişkiler ekibi de kamera arkasından yayımladıkları fotoğraflarla hayranların ilgisini sıcak tutmaya çalışıyor.

Yeni Avatar dünyasını tasvir eden 4 fotoğraf da daha önce resmi Twitter hesabından paylaşılmıştı.

Devam filminin konusuna ilişkin henüz çok az şey biliniyor. Kesin olan tek şey hikayenin Jake Sully (Sam Worthington) ve Neytiri’nin (Zoe Saldana) çocuklarını da içereceği.  

2009’da gösterime giren James Cameron’ın Avatar’ı bir gişe rekortmeni ve büyük bir teknik başarıydı. Film üç Oscar ödülü almış ve Cameron hikayeyi birkaç devam filmiyle sürdürme niyetini açıklamıştı.

Ancak beklenen devam filmleri bir türlü gelmek bilmedi, vizyon tarihleri ertelenip durdu.

Avatar serisi için son olarak belirlenen tarihler şöyle: 

- Avatar 2 gösterim tarihi: 17 Aralık 2021

- Avatar 3 gösterim tarihi: 22 Aralık 2023

- Avatar 4 gösterim tarihi: 19 Aralık 2025

- Avatar 5 gösterim tarihi: 17 Aralık 2027

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU