The Walking Dead yıldızı hayranlarına sezon finaline ilişkin ipucu verdi

10. sezon finali koronavirüs nedeniyle ertelenmişti

The Walking Dead yıldızı Jeffrey Dean Morgan, hayranlara dizinin yaklaşan 10. sezon finalinden ne bekleyebileceklerine dair ipucu verdi. 

Dizinin sezon finali olarak planlanan "A Certain Doom" adlı bölüm koronavirüs salgını nedeniyle tamamlanamamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin yaratıcısı Angela Kang bu ay yaptığı açıklamada, bölümün tamamlanmaya “çok çok yakın” olduğunu söylemişti.

Dizide Negan karakterini canlandıran Morgan da sezon finalinin ne zaman yayımlanacağıyla ilgili görüşlerini açıkladı.

NME’de yer alan habere göre Morgan, “Çekerken çok eğlendik. Bu kadarını söyleyeyim ama ne zaman bitireceklerini bilmiyorum. Bence 4-5 ay sonra izleyebileceğiz. Güzel olacak. Bence yayın döneminin ortasında, bir nevi The Walking Dead filmi gibi tekil bir bölüm olması ilginç olacak. Bu yönüyle bizi heyecanlandıran bir şey” dedi. 

Morgan, son bölümde neler olabileceğine dair şunları söyledi:

Bence işler açık şekilde Beta’nın karakteriyle beraber bir tür ‘dönüm noktası’ durumuna evrilecek. Burada bir şekilde bir çözülme gerçekleşmesi gerekiyor. Bunun bir sonraki sezona taşınıp taşınmayacağı konusunu ucu açık bırakıyorum. Çünkü belli olmaz.

Ama Beta’nın zombi sürüsüyle birlikte herkesi yok etmeye geldiğini biliyoruz. Dolayısıyla bunun bir şekilde son noktaya vardığını görmeyi umuyoruz. Bir tür çatışma olmak zorunda. Bu bölümü Greg Nicotero yönetti. Yani şüphesiz devasa bir bölüm olacak.

Dizinin son sezonu olması planlanan 11. sezonun durumu koronavirüs ertelemelerinden sonra muğlak kaldı. Morgan da yeni sezonun prodüksiyonuna başlamak için potansiyel bir zaman aralığının “büyük bir soru işareti” olduğunu söyledi.

“Kim bilir ne zaman işe dönebileceğiz” diyen Morgan sözlerini şöyle sürdürdü: 

The Walking Dead’de prodüksiyonun ne zaman yeniden başlayacağını tabii ki bilmiyorum. The Walking Dead’in 11. sezonunu ne zaman göreceğimiz meselesi şu anda lanet bir gizem durumu. Çok büyük bir soru işareti.

 

NME

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU