Amber Heard’ın doğum günü kutlaması DC hayranlarını kızdırdı

Aquaman’in Twitter hesabından paylaşılan kutlama mesajı tepki çekti

(Reuters)

Warner Bros.’un Twitter’da Aquaman oyuncusu Amber Heard’ın doğum gününü kutlaması DC hayranlarının tepkisine neden oldu.  

Amber Heard ve eski eşi Johnny Depp arasında süregelen hukuki mücadele ikilinin evliliğinin 2017’de sona ermesinden bu yana gündemde. İki oyuncu da evlilikleri süresince şiddet gördüklerine dair birbirini suçluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak dava sürecinde geçen aylarda ortaya çıkan bir ses kaydı, şiddet uygulayanın aslında Heard’ın kendisi olduğunu göstermişti.

Johnny Depp hayranları ses kaydını gerekçe göstererek Heard’ın Aquaman’in devam filminin kadrosundan çıkarılmasını talep etmiş hatta bununla ilgili bir imza kampanyası başlatmıştı. Birkaç ay içinde 45 bine yakın imzaya ulaşan kampanya, ses kaydının patlak vermesiyle 150 bin imzayı geçmişti. İmza sayısı şu sıralar 420’e yaklaşmış durumda.

Ancak öyle görünüyor ki Warner Bros. tüm bunların geride kalmasını istiyor. Aquaman’in resmi Twitter hesabından dün yapılan paylaşımda Amber Heard’ın doğum günü kutlandı.

We Got This Covered’da yer alan habere göre Warner Bros.’un Heard’a desteğine şahit olan DC ve Johnny Depp hayranları bu durumdan pek de memnun olmadı.

İşte Twitter’da tepkisini gösteren kullanıcıların yorumlarından bazıları:

#JusticeForJohnnyDepp (Johnny Depp İçin Adalet) Amber Heard, Johnny Depp’e çocukları evdeyken saldırdı: “Amber’ın Johnny’ye saldırdığını, onu tırmaladığını, çekiştirdiğini ve saldırganca bir şekilde ittiğini gördüm.
 


"Fiziksel bir kavga başlattım" – seri istismarcı AH
 


#AmberHeardBelongsToPrison (Amber Heard Hapse Girmeli) İnsanlar onu turuncu mahkum kıyafeti içinde görmek istiyor. Bunun için sabırsızlanıyorum.
 


Yani hala bu istismarcıyı destekliyorsunuz
 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU