Türkiye Barolar Birliği Başkanı: Tost beyaz peynirli olmaz, kaşar koyacaksın

Metin Feyzioğlu, Aydın’da bir büfeye girdi ve tost yaptı. Tostçunun Facebook sayfasından paylaşılan görüntülerde Feyzioğlu tost tarifi veriyor ve yaptı tostu da beğendiğini söylüyor

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu haftasonu, Hukuk ve Çevresel Etkiler Açısından Jeotermal Enerji Çalıştayı için Aydın’daydı.

Kentte gezerken bir tost büfesine de uğradı. Tost makinesinin başına geçti. O anlar büfe sahibinin çektiği görüntülerle kayıt altına alındı. Cengiz Çelik çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Kendi usulüyle tost yapıp tarifini veren Feyzioğlu’ndan bir de püf nokta geldi: Tosta beyaz peynir değil kaşar konulur.
 


Metin Feyzioğlu, açıklamaları nedeniyle bir süredir tartışmaların merkezindeydi.

Rize'de siyasi partileri ziyaret eden Feyzioğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlamış, “Milli bir duruşa ihtiyaç var. Milli konularda, milli beraberliğimizi sağlamlaştırmalıyız. Türkiye’yi iç savaşa sürüklemek isteyen hain FETÖ’cüleri ve bu hainlerle el ele vermiş hain PKK’lıları ve onların tetikçisi hain DHKP-C’lileri, her türlü terör örgütünü Allah’ın izni ile kahredeceğiz” demişti.

Bu sözlerin ardından da ardı ardına istifa çağrısı geldi. İstanbul, Adana, İzmir, Antalya, Ankara örgütleri, Barolar Birliği Başkanı’nın “siyasi mesajlar” verdiğini, bunun kabul edilemez olduğunu duyurmuştu.

İstanbul Barosu açıklamasında Feyzioğlu’nun son dönemdeki açıklamalarıyla “iktidarla uyumlaştığını” söylemişti. 

DAHA FAZLA HABER OKU