J.J. Abrams, The Shining'in televizyon dizisi uyarlamasını yapacak

"Overlook"un 10 bölümlük bir televizyon dizisi olacağı bildiriliyor

Star Wars yönetmeni J.J. Abrams, The Shining dünyasında geçen bir televizyon dizisinin yapımını üstelenecek.

The Shining filmindeki kurgusal Overlook Otel'ine atıfla Overlook adı verilen korku dizisi, Stephen King'in 1977 tarihli romanından ve onu takip eden 1980 tarihli film uyarlamasından ünlü karakterleri de içerecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Hollywood Reporter'ın yaptığı habere göre 10 bölümden uzun olacak dizi “Amerikan kurgu edebiyatındaki en ünlü hayaletli otelin anlatılmamış, korkunç hikayelerini keşfedecek” ve duyumlara göre senaristliğini Castle Rock'tan Dustin Thomason ve Scott Brown üstlenecek.

Yapımını Abrams'ın yapım şirketi Bad Robot'un üstlendiği dizi, mayısta ABD'de yayına başlayacak yeni dijital yayın platformu HBO Max'ta yayımlanacak.

Abrams yayın platformu için iki dizi üzerinde daha çalışacak; Justice League Dark'da DC evreninin daha karanlık bir yüzünü gösterecek ve Duster'da The Walking Dead'den LaToya Morgan ile birlikte senaristlik yapacak.

Başlangıçta HBO Max yakın zamanda yayımlanması planlanan Friends yeniden buluşma özel bölümüyle başlayacaktı fakat proje koronavirüs nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı, bu da özel bölümün platformda ne zaman yayımlanacağını belirsiz hale getirdi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU