Polis aracının kavga edenlerin arasından müdahale etmeden geçip gitmesi şaşkınlık yarattı

Pendik’te dün gece saatlerinde iki grup arasında silahların da kullanıldığı büyük kavga çıktı. Olay yerinden geçen bir polis aracının durmadan ve müdahale etmeden devam etmesi şaşkınlık yarattı

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği saatlerde Pendik’te bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında büyük bir kavga yaşandı

Silahların da kullanıldığı kavga sırasında olay yerinden geçen bir polis aracının durmadan devam etmesi şaşkınlık yarattı.

Görüntüye yansıyan konuşmalarda kavgayı endişeyle izleyen iki kişinin önce polis çağrılması için birbirine seslendikleri görülüyor.

Polis aracının gelmesini sevinçle karşılayan bu kişilerin, aracın kavga edenlerin arasından geçerek devam etmesi üzerine önce "Polis gitmeyecek herhalde" dedikleri, aracın uzaklaşması üzerine şaşırdıkları, “Polis bırakıp gitti. Şaka gibi ya” dedikleri görüldü.

Görgü tanığına ulaştık: Olaydan sonra polis gelerek gözaltına aldı

Konuşmalar sırasında bir kişinin bıçaklandığını söyledikleri de dikkat çekti.

Independent Türkçe’nin ulaştığı olayın görgü tanığı olan ve video görüntüsünü paylaşan Dilara K., kavganın sokağa çıkma yasağının başlamasından sonra sabah 00.46 sıralarında yaşandığını belirtti.

Dilara K., kavganın çıkış nedenini bilmediğini belirterek, uzun süren kavganın araya girenlerce sakinleştirilmesinden sonra yedi araç ile polislerin kavgaya karışanları gözaltına aldığını söyledi.

Dilara K, yaşanan olayda silahla ölen veya yaralananın olmadığını da söyledi.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU