Dilipak: Eşcinsellere özgürlük tartışması, İstanbul Sözleşmesi, sezaryen patlaması… Hepsi planın parçası

“Avengers filminde dünya nüfusunu yarıya indirmekten söz ediyorlar”

Fotoğraf: AA

Yeni Akit gazetesi yazarlarından Abdurrahman Dilipak, Türkiye’de en az 97 kişide görülen ve 1’inin ölümüne sebep olan koronavirüs ile ilgili iddialarını yazdı. Dilipak’ın iddiasına göre “Eşcinsellere özgürlük tartışmaları, İstanbul Sözleşmesi, sezaryen, doğum kontrolü” gibi şeyler koronavirüsün de dahil olduğu bir “plan”ın parçası.

Dilipak’ın bugünkü köşesinin ilgili kısmı şöyle.

İşler iyi gitmiyor. Daha önce defalarca yazdım. Bir sıcak savaşın, biyolojik savaşın içindeyiz. Dünyaya yayılmaya devam eden Koronavirüsün, 2018’de yayınlanan Güney Kore yapımı “My Screet” Terrus adlı dizide açık açık anlatıldığı ortaya çıktı. Asterix’te de Koronavirüs var Joker maskesi ile “Avengers” (Yenilmezler) filminde dünya nüfusunu yarıya indirmekten söz ediyorlar. Hollywood yapımı filmlerde de benzer konular işleniyor. Moda, spor, yaşam tarzı, romanlar, çizgi filmler, gay ve lezbiyenlere özgürlük tartışmaları, İstanbul sözleşmesi, CEDAW, sezaryen patlaması, gıda, ilaç, doğum kontrolü, kürtaj hepsi ve daha fazlası böyle bir planın parçası olarak önümüzde.

Zor bir zamandan geçiyoruz. Fitne zamanıdır. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden helaka uğrayanlardan olmamak için dikkat edelim. Sabır. Selâm ve dua ile.

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU