İş Sanat ve Akbank Sanat etkinlikleri ertelendi

Etkinlikler koronavirüs korunma tedbirleri kapsamında ertelendi

(Pixabay)

İş Sanat, 30 Nisan 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeyi planladığı etkinliklerini ileri bir tarihe erteleme kararı aldı.

Bu kapsamda 15 Mart Robot Pinokyo, 30 Mart Parlayan Yıldızlar, 6 Nisan Sait Faik hikaye dinletisi, 7 Nisan Tiflis Senfoni Orkestrası, 15 Nisan Lahza & Kenan Doğulu, 19 – 20 Nisan Sabahattin Ali hikaye dinletisi, 26 Nisan Fırtına, 27 Nisan Parlayan Yıldızlar etkinlikleriyle Türkiye İş Bankası Müzesi ve İktisadi Bağımsızlık Müzesi’ndeki atölye çalışmaları ertelendi.

İş Sanat’ın biletli etkinlikleri için iade işlemleri Biletix satış noktalarından yapılabiliyor.

Akbank Sanat da mart ayı etkinliklerini erteleme kararı aldı. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Koronavirüs korunma tedbirleri kapsamında Akbank Sanat bünyesinde Mart ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan konser, söyleşi, seminer, atölye çalışmaları, dans dersleri, film ve tiyatro gösterimleri ileri bir tarihe alınmıştır. 16.Akbank Kısa Film Festivali'nin halka açık tüm gösterimleri ve etkinlikleri ileri bir tarihe ertelenmiştir. 16.Akbank Kısa Film Festivali'nin yarışmalı bölümleriyse, jüri üyelerinin değerlendirilmeleri sonucunda gerçekleştirilecektir. Ödül kazanan sanatçılar önümüzdeki günlerde açıklanacak ve ödüller sahiplerine ulaştırılacaktır.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU