Paraguaylı gazeteci, Ronaldinho'nun hapishaneden ilk fotoğrafını yayınladı

Paraguay'da sahte pasaportla yakalanarak cezaevine gönderilen Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'nun hapishanedeki ilk görüntüsü ortaya çıktı

Ronaldinho / Fotoğraf: @HernanRSotelo

Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldo de Assis Moreira (Ronaldinho) ve kardeşi Roberto de Assis Moreira, Paraguay'a sahte pasaportla giriş yaptığı gerekçesiyle kaldığı otelde gözaltına alınmış, ardından çıkarıldığı Paraguay Devlet Mahkemesi tarafından tutuklanmıştı. 

Brezilyalı eski futbolcunun hapishanedeki ilk görüntüsünü Paraguaylı gazeteci  Hernan Rodriguez, Twitter hesabından yayınladı. 

Ronaldinho'nun fotoğrafını "Çok güçlü" başlığıyla yayınlayan Rodriguez, paylaşımında yıldız futbolcunun gülüşünden hiçbir şey kaybetmediğini belirtti. 

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne olmuştu?

Paraguay'ın başkenti Asuncion'da bir yardım etkinliğine katılmak amacıyla ülkeye giriş yapan Ronaldinho ve kardeşi Assis, kaldıkları otelde yapılan kimlik kontrolünde sahte pasaport kullandıkları gerekçesiyle hafta içinde gözaltına alınmıştı.

Savcı Federico Delfino'nun, futbolcu ve kardeşinin serbest bırakılarak alternatif bir ceza alması yönündeki talebinin, hakim Mirko Valinotti tarafından reddedildiği ve Ronaldinho'nun, Paraguay'ın başkenti Asuncion'da gözaltında tutulduğu otelden alınarak tutuklandığı belirtilmişti. 

Soruşturmaları devam eden Ronaldinho ve Assis'in, yeniden hakim karşına çıkması bekleniyor.

Dünyanın en yetenekli orta saha oyuncuları arasında gösterilen Ronaldinho, 2015 yılında nokta koyduğu futbol kariyerinde Paris Saint-Germain, Milan ve Barcelona gibi Avrupa'nın önemli takımlarında forma giymişti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU