Kılıçdaroğlu bir tazminat da Özhaseki’ye ödeyecek

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki Kılıçdaroğlu’ndan alacağı 27 bin liralık tazminatla Ankaralılara döner dağıtacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin avukatı Mehmet Savruk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtıkları manevi tazminat davası kararının Yargıtayca onandığını açıkladı. 

Kılıçdaroğlu'nun, mahkeme masrafları ve avukatlık ücretleriyle birlikte yaklaşık 27 bin TL ödeyeceğini aktaran Savruk, "Kararı götürüp icra dairelerine müracaatımızı yaptık. 12 bin TL’lik tazminat avukatlık ücreti ve icra masraflarıyla birlikte 27 bin TL’ye yükselmiş oldu. Birkaç gün içinde davalıya tebliğ edilir ve tazminatı tahsil ederiz." ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ankaralılara “tazminat” döneri

Savruk, daha önce Kılıçdaroğlu ve bazı CHP'li milletvekillerinin iddialarına yönelik açtığı tazminat davalarından kazandığı tazminatlarla vatandaşa sucuk ekmek dağıtan Özhaseki'nin, bu kez alacağı 27 bin lira ile de başkentlileri Ankara Döneri yemeye davet edeceğini belirtti.

Özhaseki Kılıçdaroğlu’na 2015 yılında dava açmıştı. 2015 yılında hükmedilen tazminat kararı için temyize başvuruldu. Karar temyizden döndü ve Yargıtayca onandı.

DAHA FAZLA HABER OKU