Justin Bieber, Selena Gomez’le birlikteyken “pervasız” davrandığını kabul etti

Justin Bieber, yakın zamanda gerçekleştirilen röportajında bir dizi itirafta bulundu

Bieber daha önce de evliliğine dair konuşmuştu (Reuters)

Justin Bieber, eski sevgilisi Selena Gomez’le yaşadığı 8 yıllık ilişki sırasında “pervasız” davrandığını itiraf etti.

Ünlü şarkıcı Gomez’le uzun süreli ilişkisinin onu hala yaraladığını kabul etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mirror'un haberine göre Bieber, 2018’de Vogue modeli Hailey Baldwin’le evlenmişti fakat başlangıçta onu “sadakatsiz” olabileceği konusunda uyardığı çünkü Gomez’le birlikte farklı yolları seçmelerinden ötürü kendisini “bağışlayamadığını” söylediği aktarılmıştı.

25 yaşındaki Bieber, Apple Music’ten Zane Lowe’a verdiği röportajda karmaşık aşk hayatından bahsetti. Bieber, Gomez’den ayrıldıktan sonra “bir süre yolunu bulmaya çalıştığını” söyledi. 

Bieber, “Hailey’i çok fazla vakit geçirmeye başlamadan önce uyarmıştım” dedi.

Ona şöyle dedim, ‘Dinle, canım hala çok yanıyor ve hala yolumu bulmaya çalışıyorum. Sana bağlanmaya hazır değilim. Bir şey söyleyip sonra tersini yapmak istemiyorum'.

Mail Online'ın aktardığına göre Lowe’ın o dönem neden canının yandığını hissettiğine dair soruyaysa Bieber, “Önceki ilişkim beni incitmişti” diye yanıt verdi. Bieber, “bağışlayamadığı çok fazla şeyle uğraştığını” ve o dönemde neyle boğuştuğunu “dahi bilmediğini” söyledi. 

Öte yandan Selena Gomez'se, daha önce verdiği röportajda Bieber'le ilişkisinde "duygusal istismara" uğradığını söylemişti. 

Bieber daha önce paylaştığı bir Instagram paylaşımında, daha önce hayatına giren kadınlara kötü davrandığına dair açıkça konuşmuştu.

 

Independent Türkçe, Mirror, Mail Online

 

DAHA FAZLA HABER OKU