Beşiktaş, Göztepe maçında "kural hatası" olduğu iddiasıyla TFF'ye başvurdu

Beşiktaş Kulübü, hafta sonu oynadığı Göztepe maçında kural hatası olduğu iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğunu duyurdu

Fotoğraf: AA

Beşiktaş Kulübü, Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduğunu açıkladı. 

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz; futbol A takımımızın Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile oynadığı müsabakada yaşanan ve karşılaşmanın sonucuna direkt etki eden kural hatası ile ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvurusunu gerçekleştirmiştir" ifadelerine yer verildi. 

 

 

Göztepe deplasmanında 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ, maçın ardından yaptığı açıklamada, yedikleri ikinci gol öncesindeki pozisyonda kural hatası olduğunu öne sürerek şöyle konuşmuştu: 

Kuralla alakalı topu bize vermesi gerekirken rakibe veriyor, gol yiyoruz. Maçın başında Diaby'ye yapılan hareket, VAR da uyarmıyor bunu. Taraftarımızı da anlıyorum. Bizde her hafta ağlama, sızlama, öyle bir kültürümüz de yok. Beşiktaş ağlamaz, Beşiktaş bu saatten sonra bugünden itibaren masaya yumruğunu vurdu mu, yıkıp geçecek artık. Gerekli şeyleri biz yapıyorduk ama demek ki yeterli gelmedi. Bizim de farklı bir yol izlememiz gerekiyor. Biz bugün yarışın dışında kalırız ama oyunun dışında kalmayız. Bu oyunu yapanlara karşı bu oyunu bozmak için gerekli müdahaleleri yaparız. Kural hatasıyla ilgili başvurumuzu yaparız. Kural hatası varsa ki herkes öyle söylüyor, federasyon ne yapacak, Merkez Hakem Kurulu ne yapacak, kuralı bilmeyen hakemiyle alakalı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU