Damadın babasıyla gelinin annesi kaçtı, düğün iptal edildi

Yakınları kayıp ikilinin çocukluk aşkının alevlenmesinin ardından sırra kadem bastığına inanıyor

(Pikrepo)

Bir çiftin düğünü, damadın babasıyla gelinin annesinin ortadan kaybolmasının ardından iptal edildi. Anne ve babanın birlikte kaçtığından şüpheleniliyor.

Hindistan’ın en batısındaki eyaleti Gujarat’ta yaşayan gençler bir yıl süren planlamanın ardından hayatlarını birleştirecekleri şubat ayını dört gözle bekliyordu.

Ancak Times of India’nın aktardığına göre çiftin 48 yaşındaki babasıyla 46 yaşındaki annesi 11 gün önce ortadan kaybolunca merasim de belirsiz bir tarihe ertelendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tekstilci olduğu söylenen babanın Surat şehrindeki Katargam bölgesinde yer alan evinden kaybolduğu, annenin de en son Navsari’deki evinden ayrılırken görüldüğü bildirildi.

Her iki aile de ikili için kayıp ihbarı yaptı ama Times of India’ya göre bir çocukluk aşkının yeniden canlandığından ve beraber kaçtıklarından şüpheleniliyor.

Gazeteye konuşan ve iki aileyle de yakınlığı olan bir kaynak, ikilinin aynı bölgede yaşadığı için tanıştığını söyledi. Kaynağa göre çiftin ortadan kaybolmasının ardından arkadaşları, eskiden ilişkileri olduğunu açıkladı.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Çağla Üren

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU