BBP Genel Başkanı Destici: Türkiye Cumhuriyeti dünya devleti olana dek parti kadrolarımıza ihtiyaç sürecek 

Büyük Birlik Partisi'nin 26. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yazılı açıklama yapan Mustafa Destici, tüm seçimlere katıldıklarını vurgulayarak Cumhuriyet tarihinin en uzun ömürlü partilerinden biri olduklarını belirtti

1966 doğumlu Mustafa Destici, 2018'deki seçimlerde Ankara milletvekili seçildi. 

Mustafa Destici, bazı engellerle karşı karşıya bırakılsalar da konjonktürel avantajlarla ortaya çıkıp, kısa süreli başarının ardından muhalefette kalarak misyonuna son veren bir siyasi parti olmadıklarının altını çizdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı, "Türkiye Cumhuriyeti bir dünya devleti haline gelene kadar, Türk milletinin onurunu, vicdanını ve geleceğini temsil eden Büyük Birlik Partisi kadrolarına olan ihtiyaç sürecektir" değerlendirmesinde bulundu.  

Destici’den "devlet yardımı almama" vurgusu

Devlet yardımı almadan, tamamen kendi tabanının ve teşkilatının gayret ve özverileriyle partisinin bugünlere geldiğini vurgulayan Destici, sözlerine şöyle devam etti: 

"Bizler 26 yıllık ömründe gücünü konjonktürden değil, milletinden ve ülke gerçeklerinden alan bir hareketiz. Diğer siyasi partiler gibi gücümüz zamanın şartlarına bağlı değildir. Bunun içindir ki, gücümüz ve aziz milletimizin algısındaki muteber yerimiz her türlü olumsuz şartlara rağmen dipdiri durmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti bir dünya devleti haline gelene kadar, Türk milletinin onurunu, vicdanını ve geleceğini temsil eden Büyük Birlik Partisi kadrolarına olan ihtiyaç sürecektir."
 

 

"Amatör bir siyasi oluşum kimliğine büründürülmek istendi"

BBP'nin içeriden ve dışarıdan operatif hamlelere maruz kaldığına da işaret eden Destici, şu değerlendirmede bulundu:

"Parti, adeta siyasi bir parti hüviyetinden çok amatör bir siyasi oluşum kimliğine büründürülmek istendi. İşte tüm bu olumsuz şartlar içinde dahi imkansız sanılan işleri ve işleyişleri, reel politiğin tüm olumsuz dayatmalarına rağmen başardı. Her türlü tezgahı, kurulan tuzakları, 'tuzak kuranların en hayırlısı' olan Allah'ın izni ve yardımıyla bozdu."

Mustafa Destici, başta Muhsin Yazıcı olmak üzere partiye emeği geçenler ile Alperenlere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

DAHA FAZLA HABER OKU