"Kiminle yaşlanırsan yaşlan, kalbindekiyle ölürsün..." İYİ Partili milletvekili Lütfü Türkkan'ın 'içli' mesajlarının sırrı ne?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Twitter'dan paylaştığı aşk ve sitem dolu mesajlarla sosyal medyanın en ilgi çeken siyasetçilerinden biri haline geldi

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Twitter'da yaklaşık 280 bin takipçisi var.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lüttfü Türkkan, Twitter paylaşımlarında sık sık klasik bir siyasetçi profilinin dışına çıkıyor . 

 

 

Bir süredir neredeyse her akşam "İyi geceler" diye biten mesajlar paylaşan, o mesajlarda kimi zaman aşk dörtlüklerine, kimi zaman acı ve hasret yansıtan roman alıntılarına yer veren Türkkan'a takipçilerinden de yoğun ilgi var.

 

 

Türkkan'ın siyaset dışındaki paylaşımlarına takipçilerinden binlerce retweet ve yanıt geliyor. Türkkan'a "Vekilim yine hüzünlendirdiniz" diyen de var, "Yenge bu mesajlara ne diyor?" diye soran da.

 

 

Sosyal medyayı etkin kullanan siyasetçilerden biri olan Türkkan kimi zaman Cemal Süreya'dan, kimi zaman William Shakespeare'den alıntı yapıyor.

 

 

 

"İyi geceler" dileğiyle biten mesajlarında sık sık aşk mısraları paylaşan İYİ Partili vekile takipçilerinden gelen yanıtlar da çoğu zaman benzer duyguları içeriyor.

 

 

59 yaşındaki Lütfü Türkkan evli ve 4 çocuk babası. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU