Erdoğan, Demet Akalın ve Hande Yener'le bir araya geldi

Demet Akalın ve Hande Yener, yer alacakları sosyal sorumluluk projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı'na bilgi verdi

Fotoğraf: Twitter

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçılar Hande Yener ve Demet Akalın'la bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen görüşmede, Yener ve Akalın, çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı yer alacakları sosyal sorumluluk projesi hakkında, Erdoğan'a bilgi verdi. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da hazır bulunduğu kabulde sanatçılara yapımcı Polat Yağcı ile Akalın'ın eşi Okan Kurt da eşlik etti.

Yağcı, Instagram hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, "Herkes 'Hande ve Demet ne yapacaklar? Birlikte ilk fotoğrafı bir reklam kampanyası mı yoksa konser için mi verecekler? Ya da bir düet mi?' diye düşünürken bugün muhteşem bir görev için bir araya geldiler. Hande ve Demet'le birlikte çocuk istismarına, kadına şiddete karşı büyük bir sosyal sorumluluk projesi için Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettik. Umarım bu ilk adım büyüyerek yayılır ve bir nebze olsun bu konuda fayda sağlayabilirsek ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

Akalın'dan kıyafet eleştirisine yanıt: İster yalaka desinler ister samimi...

Demet Akalın, sosyal medya üzerinden Erdoğan ile görüşmeye giderken istediği kıyafeti giyemediği iddiasına cevap verdi.

İstenilen kıyafetin giyilmemesinin "kadına yönelik şiddet" olduğunu öne süren bir kullanıcının mesajının ardından pop şarkıcısı şunları yazdı:

Ben bu mozaikte büyüdüğüm için takılmıyorum. İster yalaka desinler ister samimi. Biz pop müziğinin en önünde olabiliriz ama kadınların her zaman arkasındayız.

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU