Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve The Four Italian Tenors’tan yeni yıl konseri

Konser 3 Ocak 2020’de gerçekleşecek

(Zorlu PSM)

İki yüz yıla yaklaşan tarihiyle dünyanın en köklü sanat kurumlarından Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, İtalya’dan çıkarak uluslararası üne kavuşan vokal dörtlüsü “The Four Italian Tenors” ile yılbaşına özel bir konsere imza atmaya hazırlanıyor.

Klasikleşmiş opera aryalarını popüler İtalyan müziğiyle buluşturan The Four Italian Tenors, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eşliğinde 3 Ocak 2020’de Zorlu PSM’de yeni yıla özel bir konser verecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Büyük bestecilerin eserlerini, dünyaca ünlü şef ve solistlerin yorumlarıyla sunmayı gelenekselleştiren Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, “The Four Italian Tenors” eşliğinde programda klasikleşmiş tenor aryaları ve napolitenlerin yanı sıra yeni yıl ruhunu ve enerjisini taşıyan eserlere de yer verecek.

“The Four Italian Tenors” dörtlüsünün ilk defa Türkiye seyircisiyle buluşacağı konser, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü Prof. Rengim Gökmen yönetiminde gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Türkiye’deki yeni yıl konserlerini yıllar önce ilk defa gerçekleştiren orkestra olarak yeni yıl konseri geleneğini sürdürecek.

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU