Cem Seymen, CNN Türk’ten ayrıldı

Seymen: Yönetimle görüştüm ve dostluk çerçevesi içinde isteğimi anlayışla karşıladılar

Fotoğraf: YouTube

Demirören Grubu’na ait CNN Türk'te sabah saatlerinde yayınlanan 'A'dan Z'ye' programının sunucusu Cem Seymen, kişisel Instagram hesabında kendi isteğiyle bu görevden ayrıldığını duyurdu. 

Seymen, "Ben burada sayamayacağım kadar çok sebeple haberin içinde olmak istemedim" diyerek kendi isteğiyle bu görevi bıraktığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Seymen paylaşımında şunları kaydetti:

Sevgili dostlarım. Sabah başladığım A’dan Z’ye haber programımı kendime göre önemli gördüğüm sebeplerle ve tamamen kendi isteğimle bıraktım. Yönetimle görüştüm ve dostluk çerçevesi içinde isteğimi anlayışla karşıladılar. Ekip olarak çok uğraştık, iyi niyetle çok gayret gösterdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma minnettarım. Program iyice oturmaya başlamıştı ve ratingler de iyi gidiyordu. Ben burada sayamayacağım kadar çok sebeple haberin içinde olmak istemedim. Lütfen bana kızmayın. Anlayışınızı rica ederim. CNN Türk’e bana verdiği fırsat için de teşekkürü borç bilirim. Son yayınım Cuma günü olacak. 4 gün daha beraberiz. Yolumuz açık olsun.

Erdoğan'ın konuşması yüzünden programı yayınlanmamıştı

Seymen’in istifa kararı, programının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması nedeniyle ertelenmesini akıllara getirdi. Seymen’in Erdoğan’ın canlı yayın konuşması nedeniyle programını erteleyeceğini açıklaması sosyal medyada gündem olmuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU