Schalke 04'te Ozan Kabak kasım ayının en iyi futbolcusu seçildi

Bundesliga takımlarından Schalke 04'te taraftarlar, milli futbolcu Ozan Kabak'ı kasım ayının en iyi oyuncusu ödülüne layık gördü

Ozan Kabak / Fotoğraf: schalke04.de

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04'te forma giyen Ozan Kabak'ı, takımın taraftarları, kasım ayının en iyi oyuncusu seçti.
 
Schalke 04 Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, kasım ayına yönelik "ayın en iyi futbolcusu" oylamasının sonuçlandığı belirtildi. Milli futbolcu Ozan Kabak'ın, oyların hemen hemen yarısını aldığı ve en iyi futbolcu seçildiği ifade edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oylamada, Schalkeli futbolculardan Benito Raman'ın yüzde 31, Amine Harit'in yüzde 11 ve Daniel Caligiuri'nin de yüzde 10 oy aldığı aktarıldı. 

Öte yandan, Ozan Kabak'a oy verenler arasında yapılan çekilişte, 1998 yılından bu yana kombine bileti bulunan Jessica Schulz adlı taraftar, sezonun ikinci yarısındaki Freiburg maçına iki adet VIP bilet kazandı.

Ozan Kabaklı Schalke 04, 17 haftası geride kalan ve RedBull Leipzig'in 37 puanla zirvede olduğu ligde topladığı 30 puanla 5. sırada yer aldı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU