Bill ve Ted’in yeni macerasından ilk görseller geldi

Bill & Ted Face the Music’in Ağustos 2020’de vizyona girmesi planlanıyor

Ölüm karakteri yıllar sonra Bill ve Ted'le yeniden bir araya geliyor (Fotoğraflar: IMDb)  

1989 ve 1991’de seyirciyle buluşan ve kendine has bir hayran kitlesi edinen Bill & Ted’in maceraları yıllar sonra beyazperdeye geri geliyor.

CinemaBlend'de yer alan habere göreKeanu Reeves ve Alex Winter’ı yeniden bir araya getiren Bill & Ted Face the Music’ten ilk görseller geldi.

İki kafadar Bill ve Ted’in son macerasından bu yana cep telefonları artık her yerde olduğundan şu günlerde etrafta telefon kulübesine pek rastlanmıyor. Ancak film yeni bir macera için ikiliyi telefon kulübesi görünümlü zaman makinesine yerleştirmenin bir yolunu bulmuş.

 

Bill ve Ted’in yüz ifadesine bakılırsa pek de hayırlı bir şeylere şahit olmadıkları belli. Ama yine de zaman makinesini kullanarak her şeyi yoluna sokacaklarından eminiz.

Bill ve Ted’in yeni macerasında eski filmlerden kalan tek tanıdık detay zaman makinesi değil. Yeni filmde “Ölüm” karakteri de yeniden ekranda boy gösteriyor.

William Sadler’ın canlandırdığı Ölüm, Bill ve Ted’le ciddi bir konuda konuşuyor görünüyor. Arka plandaki duvardaysa ikilinin müzik grubu Wyld Stallyns’a ait hatıraları görüyoruz.

Yeni filmde maceraya dahil olan yeni yüzler de var. Filmden yayımlanan görselde Amerikalı rapçi Kid Cudi, Samara Weaving ve Brigette Lundy-Payne bir arada. Samara Weaving filmde Bill’in kızı Thea Preston’ı canlandırıyor. Brigette Lundy-Payne ise Ted’in kızı Billie Logan olarak karşımıza çıkıyor.

 

Artık orta yaşlarındaki sıkı dostlar Bill ve Ted, bir yandan hala hit bir şarkı arayışlarını sürdürürken bir yandan da evrene barış ve düzen getirecekleri yeni maceralarında kızlarının da desteğini alıyor. İkilinin bu seferki yolculuklarında da bazı önemli tarihi figürler ve müzik efsaneleriyle yollarının kesişeceği kesin.

Bill & Ted’s Excellent Adventure (1989) ve Bill & Ted’s Bogus Journey’nin (1991) ardından gelecek Bill & Ted Face the Music’in Ağustos 2020’de vizyona girmesi bekleniyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU