Tecavüzle suçlanan Chris Brown serbest kalır kalmaz şikayetçi kadına hakarete başladı

Paris’te tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınan 30 yaşındaki ABD’li şarkıcı, sorgusu sonrasında serbest kaldı

1989 doğumlu rapçi, söz yazarı ve oyuncu Chris Brown 50 milyonu aşkın takipçisi bulunan hesabından yanıt verdi

Fransa’nın başkentinde bir kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan Brown ve iki kişi serbest bırakıldı. Paris Savcılığı'ndan yapılan açıklamada Brown'ın suçlamaları reddettiği ve herhangi bir kefalet ücreti ödemeksizin serbest kaldığı belirtildi. Chris Brown'ın avukatı Raphael Chiche de müvekkilinin suçsuz olduğunu belirterek şarkıcının kendisini suçlayan kişi aleyhinde dava açacağını söyledi.

Brown: Bu ... yalan söylüyor

Sosyal medyada 50 milyonu aşkın takipçisi bulunan Brown serbest bırakılması sonrasında Instagram'dan yaptığı paylaşımda da suçlamayı yönelten kişiye hakaret etti. "Bu ... yalan söylüyor" yazılı bir fotoğraf paylaşan Brown, “Bu, bana, aileme ve kız arkadaşıma saygısızlıktır. Karakterime ve değer yargılarıma uymayan bir şey” açıklamasını yaptı.

 

Brown, farklı internet sitelerinde serbest bırakıldığına ilişkin çıkan haberleri de Instagram hesabından paylaştı.

 

İlk skandalı değil

1989 doğumlu rapçi Chris Brown'ın adı daha önce de skandallarla gündeme gelmişti. Brown, 2008'de kız arkadaşı şarkıcı Rihanna'ya şiddet uygulamış, 2015'te de gözetim altında tutulmak koşuluyla şartlı tahliye edilmişti.

Chris Brown kendi hayatıyla ilgili çekilen bir belgeselde de Rihanna ile ilişkisini anlatmış ve ona şiddet uyguladığını kabul etmişti.

 

 

Sosyal medyayı aktif kullanan Chris Brown Instagram üzerinden sık sık şarkılarını ve kliplerini paylaşıyor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TBT

CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

DAHA FAZLA HABER OKU