Ahmet Hakan: Muharrem İnce çileden çıktı

Sözcü yazarı Turan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun kendisine üzülmemesi için haber gönderdiğini yazdı. Hakan’ın aktardığına göre İnce, Turan’ın bu yazısının ardından tepki gösterdi

Fotoğraf: AA

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, “Beştepe’de Erdoğan’la görüşen CHP’li” iddiasını kaleme alan Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın yazdığı bir köşe yazısının ardından Muharrem İnce’nin çileden çıktığı ifade etti.

Turan geçen günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine haber göndererek “Rahmi Bey üzülmesin” dediğini öne sürmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İnce’nin Turan’ın ifadelerine dair görüşlerini paylaşan Hakan, “Muharrem İnce, bunu okuyunca tam anlamıyla çileden çıkmış” dedi.

Konuyla ilgili olarak Hakan’a konuşan İnce, şu görüşleri paylaştı:

İftiraya uğrayan benim, iftiraya uğramama neden olan kişi Rahmi Turan. Genel Başkan iftiraya uğrayana değil de iftiraya kaynaklık eden kişiye ‘üzülme’ diye haber gönderiyor. İşte asıl buna üzüldüm. Hem de çok üzüldüm. Genel Başkan bana ‘Biz Muharrem Bey’i biliriz. Onun Saray kapısına gideceğine ihtimal bile vermeyiz. Söyleyin ona üzülmesin’ diye haber göndermiyor. Ama Rahmi Turan’a üzülmesin diye haber yolluyor. Ben buna üzülmeyeyim de ne yapayım?

 

Independent Türkçe, Hürriyet

DAHA FAZLA HABER OKU